Láska za časů covidu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Láska Za Časů Covidu A Jiné Horory Kniha "Láska za časů covidu" Zuzany Rampichové získala druhé místo v literární soutěžiVelká cena Talent Pro ART 2022. Covidové období nám zanechalo neblahé a smutné vzpomínky. S odstupem času lze ale na tuto dobu hledět i s trochu jiným pohledem a nadhledem. Láska za časů covidu je soubor příběhů o… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Láska Za Časů Covidu A Jiné Horory

Kniha "Láska za časů covidu" Zuzany Rampichové získala druhé místo v literární soutěži
Velká cena Talent Pro ART 2022. Covidové období nám zanechalo neblahé a smutné vzpomínky. S odstupem času lze ale na tuto dobu hledět i s trochu jiným pohledem a nadhledem. 

Láska za časů covidu je soubor příběhů o navazování nových vztahů, kontaktů, o flirtování i o vážných známostech, zkrátka o lásce, které tato doba příliš nepřála. Láska se však dokáže projevit v každé době a situaci a mnohdy byla velmi silná.

Příjemná knížečka psaná lehkou formou a s velkým srdcem. Psaní této knihy pomohlo autorce překlenout tuto nelehkou dobu a čtenáři mají nyní možnost její příběhy sdílet.

Sdílet 0

Nakladatel
Talent Pro ART
jazyk
čeština
Počet stran
45
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 73 Kč Nápověda