Kůže - nové projekty E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji,  nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností. Autor opět uvádí podrobné pokyny k volbě nástrojů, výběru kůže, způsobu šití a  jejímu dalšímu zpracování. Popsané jsou techniky děrování, barvení, formování za mokra, nýtování… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji,  nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností.

Autor opět uvádí podrobné pokyny k volbě nástrojů, výběru kůže, způsobu šití a  jejímu dalšímu zpracování. Popsané jsou techniky děrování, barvení, formování za mokra, nýtování a další.

Dozvíte se také o sedlovém a křížovém stehu a sešívání jemné kůže. Názorným způsobem je po jednotlivých krocích prezentováno 8 projektů, a to od náramku, klíčenky, vodítka na psy a kožené zástěry na grilování, až po přebal na knihy a obal na polní lahev. Projekty jsou zpracované v různých stupních obtížnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Melicharová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je super a je v ní dost užitečných rad a nápadů.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027131792

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora