Krize chlapectví E-kniha
Krize chlapectví - John Gray,Warren Farrell Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Od autora Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše„Krize chlapectví“ brilantním způsobem zkoumá problémy, jimž čelí naši synové – a tedy de facto všichni. Kapitoly o ADHD, úloze matek a otců při výchově a o tom, jak v chlapcích rozvinout zdravou inteligenci, jsou neocenitelné a změní vám život.“ —Suzanne SomersováKniha Krize chlapectví přináší komplexní… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Od autora Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

„Krize chlapectví“ brilantním způsobem zkoumá problémy, jimž čelí naši synové – a tedy de facto všichni. Kapitoly o ADHD, úloze matek a otců při výchově a o tom, jak v chlapcích rozvinout zdravou inteligenci, jsou neocenitelné a změní vám život.“ —Suzanne Somersová

Kniha Krize chlapectví přináší komplexní plán pro rodiče, učitele, nebo politiky, aby zjistili, jak mohou našim synům pomoci k tomu, aby z nich byli šťastnější a zdravější muži, otcové a leadeři, kteří si zaslouží náš respekt. Co ale znamená krize chlapectví konkrétně?

Jedná se o krizi vzdělávání. Chlapci mají po celém světě o 50 procent menší pravděpodobnost než dívky, že splní základní kritéria znalostí v oblasti čtení, matematiky a přírodních věd.
Jedná se o krizi duševního zdraví. Počet lidí trpících ADHD roste. A zatímco míra sebevražd u chlapců a dívek je stejná, jak se z chlapců stávají mladí muži, míra sebevražd je u nich šestkrát větší než u mladých žen.
Jedná se o krizi otcovské péče. Chlapci vyrůstají s otci, kteří se méně podílejí na výchově, a chlapci pak v důsledku toho častěji nedokončí školu, propadnou alkoholu nebo drogám, začnou páchat trestnou činnost a skončí ve vězení.
Jedná se o krizi účelu. Původní pocit účelu, který chlapci měli – být válečníkem, leaderem nebo výlučným živitelem rodiny – se pomalu vytrácí. Řada bystrých chlapců se tak potýká s „absencí účelu“, cítí se odcizení, izolovaní a propadají okamžitému potěšení.

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
jazyk
čeština
Počet stran
517
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora