Koruna nenávisti

Autor Amo Jones

E-kniha
Koruna nenávisti - Amo Jones Nedostupné

Koruna nenávisti E-kniha

Autor Amo Jones

Součástí série: Koruna 1. díl z 2

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Někdo by řekl, že jako dcera současného prezidenta USA mám skvělý život. Bohatá, slavná a všechno to, co by si některé holky mohly přát. Jenomže já sním o obyčejném životě, v němž bych nebyla nucena provdat se za nejděsivějšího muže, co jsem kdy potkala. Myslela jsem si, že jsme se právě seznámili, jenže se ukázalo, že toho o sobě spoustu nevím. A… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Někdo by řekl, že jako dcera současného prezidenta USA mám skvělý život. Bohatá, slavná a všechno to, co by si některé holky mohly přát. Jenomže já sním o obyčejném životě, v němž bych nebyla nucena provdat se za nejděsivějšího muže, co jsem kdy potkala. Myslela jsem si, že jsme se právě seznámili, jenže se ukázalo, že toho o sobě spoustu nevím. A to vinou tak zvrácené, tak pokřivené minulosti, že ji nemůže vymazat ani hromada peněz, ani status prezidenta.

Jsem rebelka, podle některých spíš zklamání. Nikdy mi nezáleželo na drahých svatebních šatech nebo na tom, kolik kdo utratí za oblek šitý na míru. Je mi fuk, jestli máte šaty ze supermarketu, nebo od luxusní módní návrhářky. Tak proč se vdávám za ďábla v obleku za tisíce dolarů?

Zjistím, jak se mi to přihodilo. Proč si beru jednoho z nejmocnějších mužů v zemi. Jenže abych to zjistila, musím se vydat do temnoty, na cestu pokrytou krví nevinných, která mě zavede přímo do pekla. Tohle peklo je však milionové apartmá v New Yorku, kde na trůnu sedí Bryant Saint Royal.

Sdílet 0

série
Koruna 1. díl z 2
Další ze série
1. Koruna nenávisti
2. Koruna osudu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 23 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Dobre jedna jedina otazka "CO TO BOLO??????!!!!" Akoze vazne, co to malo znamenat?! V hlave Amo by som sa nechcela ocitnut ale toto, toto bolo nieco s coho sa nedokazem spamätat a idem hned na dalsiu cast a som zvedava co sa vlastne dozviem. A ak chcete byt zmeteny a mat asi miliardu otazok tak knihu vrelo odporucam

    E-kniha, Baronet, 2019,

  • 1 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Amo Jones, autorka s šílenou myslí se vrací s novou sérií Koruna, která je v mnoha ohledech šílenější a chaotičtější než ta předchozí. Proto se připravte na pořádnou dávku drsného sexu, násilí a vulgarit, které Amo posunula na nový level. Příběh jako takový stojí a padá na hlavních postavách. S Isou jsem měla stejný problém jako s Madison: naivní, nesympatická s minimálním pudem sebezáchovy. Tajemný, mocný a především náladový a majetnický Bryant mě bohužel také neoslovil. Navíc jsem mezi oběma postrádala jakýkoliv náznak chemie. Nic, co by mě donutilo jejich rozvíjející se vztah zbožňovat. Drsný sex, chaos a vulgarity k autorce prostě patří, stejně jako překombinovanost a snaha šokovat za každou cenu. Co se Amo Jones nedá upřít je obrovská čtivost příběhu, která nutí čtenáře dychtivě obracet jednu stránku za druhou. Pokud nejste romantické duše a nevadí vám občasná nelogičnost, skákání od jednoho k druhému, plytkost postav, vulgarity a drsný sex, neváhejte.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026910527

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Druhá série, co jsem od Amo přečetla (Elitní klub králů byla první <3) a můžu říct, že její knihy miluju! Opět jsem to četla jedním dechem, nedalo se přestat. Zase tajemné, zamotané, drsné.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026910527

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Ze začátku to pro mě bylo jako špatná romantika (pravda trošku zvrhlejší, ale stále romantika) s velice rychlými přeskoky v knize, které mě docela mátly. Ovšem to by nesměla být tato spisovatelka, aby vše co jste si celou dobu mysleli nakonec skončilo úplně jinak než jak to celou dobu vypadalo. Takže ke konci máte ještě více otázek a nedovedete si představit jak bude vypadat další díl, který už bych ráda měla v ruce a hltala další stránky :-) Kniha opět nezklamala, jen ty předešlé se mi líbily přeci jen o něco více a taky má tato kniha až moc málo stránek :-(

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026910527

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Macháčková registrovaný uživatel

    První díl série Koruna nenávisti od Amo Jones Tuhle knihu jsem si vybrala náhodně a mám k tomu jen jedinou větu-CHCI DALŠÍ DÍL!!!

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026910527

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora