Když krev promluví E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU… Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti, ale její babička Jekaterina, rázná matriarcha klanu Shugakových, má s Kate jiné plány. V Anchorage se koná sjezd Aljašské… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU…

Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti, ale její babička Jekaterina, rázná matriarcha klanu Shugakových, má s Kate jiné plány.

V Anchorage se koná sjezd Aljašské federace domorodých kmenů a kromě nakupování a klevetění čeká zástupce všech asociací jedno velice důležité rozhodnutí. Dost důležité na to, aby vrhlo stín podezření na nedávnou smrt jedné z členek rady.

Kate se od politiky vždycky držela dál, jenže zesnulá byla její příbuzná, a tak se neochotně nechává vtáhnout do víru intrik, lží a tajemství a pouští se do vyšetřování, které ji přivede na rozcestí mezi tradičním a moderním světem a také jí ukáže, jak moc je svázána s rodnou zemí a co všechno je pro ni ochotná udělat.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2022
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Co se mi na knize moc líbilo, byla atmosféra aljašské divočiny spojená s nahlédnutím do jejich zajímavé historie a kultury. V tomhle ohledu jsem dostal přesně to, co bych od aljašské rodačky očekával. Druhým pozitivem bylo začlenění politických témat a bojů o ně. To jsem, jako správný homo politicus, musel ocenit. Co naopak příliš neoceňuji, je vkládání groteskních scének do krimi románů.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tutina registrovaný uživatel

    Dalo by se říct,že je to úsměvný román s detektivní zápletkou na pozadí politických a obchodních intrik. Skvělé počtení.

    Kniha, Mystery Press, 2022, 9788075883315

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora