Půlnoc opět přichází E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU… Policista Jim Chopin, přezdívaný Vrtulník Jim, stojí před nelehkým úkolem: najít soukromou vyšetřovatelku Kate Shugakovou. Ani ji, ani její poloviční vlčici Obludu už několik měsíců nikdo neviděl. Jim tuší, že pokud Kate nechce, aby ji kdokoli našel, pak ji taky nenajde. Potom ale zaúřaduje zlomyslná… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU…

Policista Jim Chopin, přezdívaný Vrtulník Jim, stojí před nelehkým úkolem: najít soukromou vyšetřovatelku Kate Shugakovou. Ani ji, ani její poloviční vlčici Obludu už několik měsíců nikdo neviděl. Jim tuší, že pokud Kate nechce, aby ji kdokoli našel, pak ji taky nenajde.

Potom ale zaúřaduje zlomyslná náhoda, díky níž na ni Jim narazí v Beringu, rybářském městečku založeném moravskými misionáři na západním pobřeží Aljašky. Právě tam se Kate ukryla pod falešnou identitou před světem.

Zatímco se Kate snaží během nekonečné dřiny při nakládání letadel uniknout myšlenkám na nedávnou tragédii, Jim spolu s FBI pátrá po ukradeném ruském plutoniu. Než ale stihnou probrat několik posledních měsíců jejího života, jsou až po uši namočeni v Jimově případu, který je náhle komplikovanější a mnohem nebezpečnější, než se zprvu zdálo.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tutina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jako vždycky je to jízda a poslední věta dává tušit,že bude pokračování.

    Kniha, Mystery Press, 2024, 9788075885685

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora