Když jsme to tajili

Autor Sarina Bowen

E-kniha

Když jsme to tajili E-kniha

Autor Sarina Bowen

Součástí série: The Ivy Years 3. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

CO SE STALO NA STŘEDNÍ, ZŮSTALO NA STŘEDNÍ. AŽ DOTEĎ.   Před pěti lety Michael Graham zradil jediného člověka, který ho doopravdy znal. Od té doby svoji sexualitu tají před všemi, i před sebou. Nemůže uvěřit vlastním očím, když do šatny hokejového týmu Harknesské univerzity vstoupí duch jeho minulosti, s taškou s hokejovou výstrojí na… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

CO SE STALO NA STŘEDNÍ, ZŮSTALO NA STŘEDNÍ. AŽ DOTEĎ.

 

Před pěti lety Michael Graham zradil jediného člověka, který ho doopravdy znal. Od té doby svoji sexualitu tají před všemi, i před sebou.

Nemůže uvěřit vlastním očím, když do šatny hokejového týmu Harknesské univerzity vstoupí duch jeho minulosti, s taškou s hokejovou výstrojí na rameni a s tím samým úsměvem, kterému Graham kdysi nedokázal odolat. V tu chvíli je jedinou reakcí, na kterou se Graham zmůže, čirá panika. Jediné omylem pronesené slovo a nový člen týmu by mohl Grahamovi zničit celý život.

John Rikker je zase nováčkem. Tentokrát je to horší než obvykle, protože se mu na paty lepí novináři, kteří se nemůžou dočkat, až napíšou další článek o jediném hráči v první divizi, který o sobě otevřeně prozradil, že je gay. Jeho spoluhráči nejsou z přítomnosti tolika novinářů nadšení, a zvlášť jeden hráč zbledne pokaždé, kdy Rikker vejde do místnosti.

Rikker rozhodně nečekal, že by ho Graham přivítal s otevřenou náručí, ale to, že se mu ani nepodívá do očí, ho překvapilo. Jak to tak vypadá, jeho bývalému… nejlepšímu kamarádovi, nebo příteli, nebo co to vlastně byli, se moc nedaří. Příliš pije a během tréninku se nedokáže soustředit.

Buď dva nejosamělejší členy týmu tlak, který je na ně vyvíjen, dočista zničí, nebo překonají bolest, kterou si způsobili, a vrátí se k sobě.

Sdílet 0

série
The Ivy Years 3. díl z 5
Další ze série
1. Když jsme se poznali
2. Když jsme se skrývali
3. Když jsme to tajili
4. Když jsme si věřili
5. Když jsme se proslavili
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 20 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jo, tohle se mi fakt líbilo, mám ráda MM romance a tohle je druhá moje nejoblíbenější z tohoto žánru. :)

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917335

  • 5 z 5 hvězdiček Jiří registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasnej příběh se skvělými postavami, ke kterým si velice rychle vytvoříte vztah a fandíte jim. Člověk by nejradši nejedl a nespal, jen aby mohl pokračovat ve čtení. Pokud máte rádi od stejné autorky i knihy "ON", "MY" nebo "PŘÍSNĚ TAJNÉ", určitě vás osloví i tahle.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026917335

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora