Katilinovo spiknutí (SPQR II) E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Další detektivní příběh z antického Říma, pokračování příběhů urozeného Decia Caecila Metella mladšího, známého již z předchozí knihy SPQR I. Královský gambit.Je příjemné léto a římská republika slaví další triumf nad svými nepřáteli, její legie srazily všechny okolní státy na kolena, uvnitř římské společnosti však klid nepanuje. Množí se záhadné… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Další detektivní příběh z antického Říma, pokračování příběhů urozeného Decia Caecila Metella mladšího, známého již z předchozí knihy SPQR I. Královský gambit.
Je příjemné léto a římská republika slaví další triumf nad svými nepřáteli, její legie srazily všechny okolní státy na kolena, uvnitř římské společnosti však klid nepanuje. Množí se záhadné vraždy zámožných obchodníků, v Římě samotném se objevují zakázané zbraně, chystá se protistátní spiknutí... Decius Caecilius Metellus mladší je opět na stopě těchto záhad, aby však získal důvěru spiklenců a mohl proniknout k jejich tajemství, musí dát v sázku život svého nejlepšího přítele a možná i svůj. Jaké cíle sledují Caesar, Krassus a Pompeius? Oč jde Katilinovi? Jak to vypátrat a nepřijít při tom o život? Stejně jako u předchozího dílu i zde platí, že se o historii dozvíme více a snáze než z historických knih.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Dokořán
jazyk
čeština
Počet stran
246
datum vydání
1.01.2005

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda