Jíme zdravě – Velikonoční speciál E-kniha

Jíme zdravě – Velikonoční speciál E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Přivítejte jaro v kuchyni s naším velikonočním speciálem. Nový magazín obsahuje 33 nápaditých receptů a také spoustu tipů, jak si užít velikonoční dobroty ve zdravějším kabátku. Co dětem na koledu? Připravte jim letos místo tradičních barvených vajíček poctivé domácí muffiny, voňavé bezlepkové perníčky nebo moderní "cake pops". Slibujeme, že na… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Přivítejte jaro v kuchyni s naším velikonočním speciálem. Nový magazín obsahuje 33 nápaditých receptů a také spoustu tipů, jak si užít velikonoční dobroty ve zdravějším kabátku.

Co dětem na koledu? Připravte jim letos místo tradičních barvených vajíček poctivé domácí muffiny, voňavé bezlepkové perníčky nebo moderní "cake pops". Slibujeme, že na čokoládová vejce z obchodu si ani nevzpomenou.

Oslňte rodinu svátečním menu, o kterém budou všichni mluvit ještě hodně dlouho. Láká vás jarní špenátová polévka s bylinkami a pečená jehněčí kýta s bramborovými plackami? A velikonoční nádivka! Ta nesmí chybět. I když možná máte svůj rodinný recept, překvapte letos odlehčenější variantou.

Ať už pečete tradiční mazanec, beránka nebo jidášky, s celozrnnou verzí se nemusíte omezovat. A hlavně vyzkoušejte náš famózní mrkváč bez lepku. Nebudete litovat.

Především poradíme, jak zužitkovat všechna ta vejce. Vajíčková pomazánka je evergreen, který ráno po Velikonoční pondělí snídáme snad všichni. Ale co dál? Inspirujte se v našem velikonočním speciálu.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Kuchařky » Zdravé vaření
Témata
velikonoce
Nakladatel
Jíme zdravě
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora