Jezdec E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Současná, světová i klasická literatura

KRIMINÁLNÍ KOMEDIE | Nejvýznamnější událost ve světě švédského jezdectví, Falsterbo Horse Show, konečně začala. Miláček publika a žhavý kandidát na poslední volné místo do olympijského týmu, mladý a talentovaný Leopold Gyllenstierna, přijíždí do kolbiště na svém koni Baronovi. Tribuny zaburácejí hlasitým jásotem. Po třetí překonané překážce ale… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KRIMINÁLNÍ KOMEDIE |

Nejvýznamnější událost ve světě švédského jezdectví, Falsterbo Horse Show, konečně začala. Miláček publika a žhavý kandidát na poslední volné místo do olympijského týmu, mladý a talentovaný Leopold Gyllenstierna, přijíždí do kolbiště na svém koni Baronovi. Tribuny zaburácejí hlasitým jásotem. Po třetí překonané překážce ale padá Leopold nečekaně mrtev k zemi. Brzy se ukáže, že nezemřel přirozenou smrtí a policisté ze skanörské policejní stanice, šikovná Lisa Starková a lehce zmatený Marten Lind, se musejí pustit do dalšího napínavého vyšetřování vraždy. Na pomoc jim přispěchá i vystresovaný státní zástupce Fredrik Hjort a čiperný důchodce Egon.

Vrah brzy udeří podruhé a nad prázdninovou idylkou na poloostrově Falsterbo se zatáhnou temná mračna. Kdo je oním neznámým vrahem řádícím ve světě jezdectví? Podaří se ho skanörské trojici policistů zastavit včas?

V Uličce Lásky nepanuje zrovna láskyplná atmosféra a to i přesto, jak moc si Ragnar užívá nový život se svou novopečenou manželkou Märtou. Egonova nejbližší sousedka Elisabeth si totiž na návštěvu pozvala svou lásku z mládí, elegantního Françoise z Paříže, a Egon bude muset zasáhnout, aby ve věcech znovu nastolil pořádek.

Na čtyřlístek důchodců i trio policistů čekají intriky ze světa jezdectví, jeden hendikepovaný a popudlivý krajský policejní ředitel a minimálně tucet rozvášněných slepic.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2021
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Máte se skutečně na co těšit. Jestli jste četli Plážovou chatku a Pozorovatele ptáků, není třeba vysvětlovat proč – přednosti příběhů z Falsterbo, které ani tento nijak nepostrádá, už znáte. Pokud je však Jezdec vaší premiérou, nenechte si ji ujít. Na předchozí díly navazuje jen volně a okouzlující odpočinková detektivka, psaná s důvtipem a příjemným nadhledem, u které se s chutí zasmějete, vás přece nemůže nepotěšit - co říkáte?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ne moc casto ctu komedie, ale musim rict ze jsem se fakt bavil. V nekterych ohledech byla lepsi nez predchozi dil na druhou stranu mi v tomto dile hrozne vadil zaver. Trosku chaoticky pojaty. Necmene jako celek super pri skolnim znamkovani 1-

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2021, 9788073908683

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Tylová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se moc dobře čte, je tak trochu předvídatelná, el neubírá jí to. Je to tedy stejný styl jako " Bývali jsme bratři", ale spisovatel má moc pěkný styl vyprávění.

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda