Jawa Californian E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace pojednává o krátkém úseku motocyklové výroby firmy Jawa, ve kterém dosáhla svým modelem Californian úspěchu na světových trzích. Fakt, že motocykly byly až na výjimky určeny pouze k prodeji zahraničním zákazníkům, přednostně z USA, uvrhnul motocykly Jawa Californian pod jistou roušku tajemství. Zájemci o historii československé… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace pojednává o krátkém úseku motocyklové výroby firmy Jawa, ve kterém dosáhla svým modelem Californian úspěchu na světových trzích. Fakt, že motocykly byly až na výjimky určeny pouze k prodeji zahraničním zákazníkům, přednostně z USA, uvrhnul motocykly Jawa Californian pod jistou roušku tajemství. Zájemci o historii československé motocyklové výroby, majitelé a příznivci značky Jawa v ní najdou podrobně zmapovanou techniku těchto motocyklů včetně detailních popisů všech vyrobených verzí.
Druhé vydání úspěšné publikace je rozšířeno o tři kapitoly, a to o přestavbách policejních motocyklů, které se stále častěji objevují mezi veteránisty, o změnách ve výrobě, stěhování a technologických možnostech fabriky a zejména o přehled zkušeností s renovacemi. Kniha také výrazně obměňuje fotografickou dokumentaci a přináší spoustu zajímavých detailů a novinek, které se autorovi podařilo získat.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora