Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch E-kniha

Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Existuje jednoduchý způsob myšlení, chování a jednání, který vám zaručí, že dokážete každou situaci otočit ve svůj prospěch. Stačí, když se naučíte techniku nazvanou „Jak změnit úhel pohledu“. Díky této čtivé a inspirativní knížce začnete na situace a problémy pohlížet jinak a přistupovat nově k jejich řešení. Osvobodíte se od názorů, které vás… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Existuje jednoduchý způsob myšlení, chování a jednání, který vám zaručí, že dokážete každou situaci otočit ve svůj prospěch. Stačí, když se naučíte techniku nazvanou „Jak změnit úhel pohledu“.
Díky této čtivé a inspirativní knížce začnete na situace a problémy pohlížet jinak a přistupovat nově k jejich řešení. Osvobodíte se od názorů, které vás dosud brzdily, a dokážete získat to nejlepší z každé situace, kterou vám život postaví do cesty.
Něco nebo někdo vás irituje nebo stresuje?
Změňte to!
Jste frustrovaní, protože máte pocit, že se v žádné oblasti nikam neposouváte?
Změňte to!
Chybí vám energie, čas, nápady nebo podpora?
Změňte to!
Opravdu to funguje! Doma, v práci, ve vztazích, v celém životě. Technika „Jak změnit úhel pohledu“ už pomohla milionům lidí k úspěchu.
Je načase, abyste i vy začali sklízet její plody: šťastnější život, větší sebevědomí, kreativitu a úspěch. Díky tomuto bestselleru odhalíte, jak zařídit, abyste už nikdy neměli „špatný den“.
POMOCÍ ZMĚNY ÚHLU POHLEDU DOKÁŽETE VŠE ZMĚNIT K LEPŠÍMU!

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda