I váš partner se může změnit! E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“?  Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti? Že je mu snad jedno, jak jste prožili svůj den nebo jak se cítíte? A co jste udělali? Hlasitě jste za sebou zabouchli dveře a… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“?  Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti? Že je mu snad jedno, jak jste prožili svůj den nebo jak se cítíte?

A co jste udělali? Hlasitě jste za sebou zabouchli dveře a naštvaně partnera ignorovali? Nebo jste mu jasně sdělili, co vám vlastně vadí?

Jak reagoval? Rychle se omluvil, přísahal, že se změní, a pozval vás na romantickou večeři? Ne? Nejspíš jste se pohádali a „maličkosti“ se stále opakovaly.

Jak jste se cítili? Byli jste zranění a přemýšleli jste, jak svého partnera změnit, aby byl vstřícnější, lépe komunikoval, omezil věci, které vás trápí, nebo jinak změnil svoje chování?

Pak je tato kniha určena právě vám. Dozvíte se v ní nejen to, jak byste mohli změnit svého partnera, ale také proč je tak důležité se o to pokoušet, toužíte-li mít šťastný vztah.
 
 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Lída registrovaný uživatel

    Od této knihy jsem opravdu nic nečekala. Popravdě jsem si ji vybrala jen podle obalu (zaujaly mne barvy) o to větší bylo mé překvapení, že mi tato kniha něco dala. Je zde dost zajímavých postřehů. Najdete zde i pár věcí, které můžete změnit ve svém vlastním jednání. Za mne dobrá a zajímavá kniha, která stojí za přečtení.

    Kniha, Grada, 2018, 9788027106677

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda