Hříšníci E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Osmdesátky v New Orleans? Peklo na Zemi! Ta pravá monster párty se koná jedině v New Orleans! Co je lepší než série o Lovcích monster od veleúspěšného autora, jako je Larry Correia? Spin-off té samé série zasazený do osmdesátých let, kde se náboji nešetří a o politické korektnosti skoro nikdo neslyšel. Zvlášť když si na to psaní vzal… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osmdesátky v New Orleans? Peklo na Zemi!

Ta pravá monster párty se koná jedině v New Orleans!

Co je lepší než série o Lovcích monster od veleúspěšného autora, jako je Larry Correia? Spin-off té samé série zasazený do osmdesátých let, kde se náboji nešetří a o politické korektnosti skoro nikdo neslyšel. Zvlášť když si na to psaní vzal Correia do tandemu neméně úspěšného Johna Ringa!

Bývalého mariňáka, pozdější dočasnou mrtvolu a nyní lovce monster Chada osud (nebo spíš nenechavé ruce a příliš mladé elfky s naštvaným příbuzenstvem) tentokrát zavál do New Orleans, kde místní Hoodoo komando musí za jeden den ulovit víc monster, než v jiném městě za měsíc. Obzvlášť když je úplněk… Taky to ve městě vypadá jinak než v jakémkoliv jiném loveckém revíru – a lovci samotní padají za oběť únavě a chybám rychleji, než noví stíhají přicházet.

John Ringo vzal Correiův svět a už tak adrenalinové příběhy doplnil o vlastní dávku akce, humoru a pořádné muziky. Stejně jako u předchozího dílu Grunge mají i tentokrát lovci i čtenář jen málo času na oddych, protože akce střídá akci a monstra dodržují pauzu na oběd jen v tom případě, že tím obědem jste vy. Od vlkodlaků a upírů přes magické krokodýly až po obří jedovaté žáby – New Orleans má všechno. A umí z toho uvařit skvělou večeři, tedy pokud to někdo stihne včas zabít.

A tím vším prochází Chad se svým věrným Truchlivým mečem a nebývalou volností. Ve městě zaplaveném příšerami a hoodoo totiž ani vládní dozor neumí zahlazovat všechny stopy a každý místní ví, kdy má začít utíkat. Připravte se na koncert vyhnaný na maximum: záplavy nepřátel, nervy napjaté k prasknutí, zbraně opravdu těžkého kalibru a někde ve stínech zlo, které to má všechno na svědomí… v jediném místě na světě, kde lovec může být občas i veřejným hrdinou.

V New Orleans se totiž všechno dělá jinak.

Sdílet 0

autoři
Larry Correia | John Ringo
série
Paměti lovce monster 2. díl z 3
Další ze série
1. Grunge
2. Hříšníci
3. Světci
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Lukeš registrovaný uživatel

    Larry Correia spolecne s Johnem Ringem zase dokazali, ze umi napsat poutavou akci nabitou knihu. Jen tak dal!

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983895

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora