Hněv Kejklíře

Autor Amo Jones

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Killian Cornelii je okouzlující kejklíř a šejdíř bez srdce, jemuž se ženy vrhají k nohám. Saskia je však jiná. Vyhýbá se mu a odolává jeho šarmu. Jako nová posila v Půlnočním běsnění si zvyká na divoký život mezi… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“

Killian Cornelii je okouzlující kejklíř a šejdíř bez srdce, jemuž se ženy vrhají k nohám. Saskia je však jiná. Vyhýbá se mu a odolává jeho šarmu. Jako nová posila v Půlnočním běsnění si zvyká na divoký život mezi karavany. Brzy se ovšem stane hvězdou představení, protože má v srdci nejen tanec, ale i oheň.

Killian po Saskii touží a její zničená duše v jeho krutých rukou pomalu nachází útěchu. Oba si myslí, že jeden druhého znají, oba však mají vlastní démony a temnou minulost. Jejich příběh možná vypadá jako pohádka o dvou spřízněných duších, které se do sebe neodvolatelně zamilují. Jejich láska je však plná bolesti, která ničí všechno kolem, včetně nich samotných.

A zatímco Killian v manéži předvádí kejkle, největším trikem je právě Saskia.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 29 hodnocení čtenářů

21× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Hněv kejklíře, v pořadí druhý díl série Půlnoční běsnění se tentokrát zaměřuje na dalšího bratra z Kizniče Kiliana. Ten byl důležitým prvkem už v Chaosu v míru, proto doporučuji začíst se nejprve do předchozího dílu. V opačném případě vám řada souvislostí nemusí dávat smysl. Amo Jones ve svém pokračování rozehrává nekompromisní šachovou partii mezi dvěma hráči, kteří posunují hranici morálky na jiný level. Autorka píše stylem sobě vlastním. Je svá a vyžívá se v kontroverzi, chaosu, temnotě a zvrácenosti. Nebojí se zacházet do krajností, a ví, co její věrné čtenářky chtějí. Ve druhém díle vdechla život zvrhlým postavám, které vybočují ze všech norem "normálnosti". K mému překvapení to ale opravdu funguje. Sex, magická přitažlivost a erotické napětí jsou dobře namíchaný koktejl, tvořící jiskřivou atmosféru. I přesto, že se autorka zuby nehty stále drží jednoho vzorce ( každý charakter si musí projít něčím trýznivým, uvnitř je zlomený, plný démonů, chybí pud sebezáchovy) Kilian se Saskií se mi na rozdíl od Kinga a Persy dostali pod kůži. Vystavěné erotické scény jsou opět velice drsné, tvrdé, vášnivé.. nic pro éterické duše toužící po představě dokonale čisté lásky. Rumunské bratrstvo, erotický cirkus, sex, drogy, kontroverze, temnota, násilí a sexy bad boys. Pokud hledáte kontroverzní příběh plný absurdit, chaosu, temných tajemství a toxických vztahů, Hněv kejklíře je pro vás to pravé. Svět holt není dokonalý a je jen na vás, jestli svůj život podrobíte Půlnočnímu běsnění.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělé pokračování, které vás nenechá oddychnout, ani na konci. Silně návykové, vzrušující a neuvěřitelně dobré. Myslíte si, že už vás nemůže po prvním díle nic překvapit? Může. A to jste teprve na začátku cesty, tady toho bude mnohem víc. I druhý díl si udrží své tempo a vaší pozornost. Kilian jako kejklíř a tajemná kráska Saskia, jenže kdo tady vlastně nemá tajemství?

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Wow... Nemám slov. Miluju Amo Jones. Nejlepší spisovatelka!

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    ,,Krása iba vyrovnáva zlo ukrývajúce sa v človeku. Oslepuje ľudí zovňajškom, aby zakryla temnotu vo vnútri." Presne toto vystihuje druhú časť série - Polnočné besnenie. Hlavne postavy Killian, diabol s krásou démona a kráska ako modelka z Viktora Secret, Saskia. Killianova postava má uchvátila najviac z celého bratstva už v prvej knihe. Ženy, tento chlap vám tak pomoce hlavu, že v skutočnom živote by ste nie len roztiahli pred ním nohy, ale aj prosili o jeho prítomnosť. Killian je totiž stelesnenie mužskej dokonalosti a zvrhlosti! Že taký, sú všetci z bratstva? Okej súhlasím, no k tomuto frajerovi si pridajte ešte niečo navyše. Najhriešnejšiu dušu najpokúšanejšieho démona a obraz zhýralosti. Milujem to temné prostredie cirkusu. Uchvátilo ma Saskiino tancovanie s ohňom, doplnené autorkiným úžasným playlistom. Zvykla som si už na to, že na žiadnej strane nechýba kúsok dynamiky. Fascinovali ma zbrane, ktoré neboli len hmatateľnými zbraňami. Sex, ktorý nie je len akt, ale najdivokejšie a najsurovejšie umenie. @thatcrazykiwiauthor zase predviedla v plnom prevedení svoju inakosť a výnimočnosť v písaní. Keď som sa v čítaní blížila ku koncu povedala som si, či je toto vôbec možné a chytala sa za hlavu. Pre mňa táto autorka napísala fenomén medzi knihami. Takúto knihu si nemôžete odložiť do červenej knižnice, ale rovno do najčiernejšieho rohu. Ale na záver dodám, že toto môžu čítať len najväčšie hriešne mysle.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 4 z 5 hvězdiček Literarytwins (Petra) registrovaný uživatel

    Druhý díl série Půlnočního běsnění nám přináší dvojici Killiana a Saskii. On je kejklíř a velmi atraktivní. Je však také velmi nebezpečný a nedělá mu sebemenší problém ušpinit si ruce a postarat se o špinavou práci. Rád si zahrává s myslí a různě jí manipuluje, je jedním z mála, kdo takovouto schopnost ovládá. O to více je pro něj překvapením, když narazí na neuvěřitelně pohlednou Saskii, která ho má na háku. Má z ní zvláštní pocit a bere Saskii Dragavei jako výzvu. Ona nemá žádná tajemství, nebo o nich alespoň neví. Kdo čeká někdy v knize od Amo Jones mužského hrdinu s kladnými charaktery, bude hledat asi marně. Jinak tomu není ani v případe Killa. On je také sebevědomý, namyšlený a velmi nepředvídatelný. Za hezkou tvářičkou se skrývá nebezpečný predátor, se kterým není radno si zahrávat. Postava Saskie byla pro mě takovým zlatým středem, žádná hvězda, ale ani žádné zklamání. Vzhledem k tomu, co vše má za sebou se divím, že z ní nebyla totální troska nebo psychopatka. Naopak byla poměrně vyrovnaná a pohodová. Kdo zná knihy od Amo tak ví, že ona vesměs nepíše tak silné ženské charaktery, v jejích příbězích vás vždy více zajímá ON. Kdo mi ale neskutečným způsobem pil krev byla vedlejší postava Maja (kamarádka Killiana již od dětství, další účastnice PB). Ona byla dlouhodobě do Killa zamilovaná, OK chápu v 16 letech. Ale Když si uvědomím, že kdyby mě někdo jako on chtěl, tak mě dávno vlastí...za další jí bylo několikrát vysvětleno, že mezi nimi půjde vždy jen vztah a úrovni přátelství a rodiny. Jenže ona svou neopětovanou lásku poslala na úroveň obsese a vyšinutí, která přetrvávala další čtyři roky a začala být hnusná i na další lidi kolem sebe. Poté jí potká tragická událost a ona místo toho, aby se probrala, řeší zase jen "proč si vybral Saskii". Za mě člověk, který je ve vztazích toxický a je pak citovým vyděračem a hrozně mě její postava v knize štvala. (Klárka má a některé věci ohledně této knihy naopak jiný názor než já.) Příběh této knihy se mi poměrně líbil a byl čtivý. Mám moc ráda prostředí půlnočního běsnění a ten nápad mě opravdu zaujal. S čím má Amo ale problém je, že se v knihách zápletkami často opakuje a tak plně rozumím tomu, že Hněv kejklíře někomu přišel jako lehčí kopie Chaosu v míru. Zároveň plně rozumím tomu, že se spoustě lidem kniha nemusí líbit, protože pravdou je, že styl Amo Jones opravdu není pro každého a často je i dost přehnaný nebo opravdu na hraně.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 4 z 5 hvězdiček MARTINA (b.reads) registrovaný uživatel

    4.5/5 * "Your eyes tell the explicit story that your soul tries to hide." *** Tak tohle bylo něco!! Amo je vážně skvělá a ráda bych jí viděla do hlavy, protože její knihy jsou bomba.. Do poslední chvíle jsem netušila oč jde a vlastně jsem za to ráda, protože takhle jsem měla skvělý moment překvapení (a jakože těch momentů bylo hodně :D). Od začátku až do konce mě to bavilo a byla jsem jako na jehlách, až se pokazí zase nějaká věc (a samozřejmě pokazila).. Sass a Kill.. Fakt jsem se na ně těšila a milovala jsem každou část jejich příběhů. Oba měli něco, co King a Persy neměli. Samozřejmě jsem jejich příběh taky zbožňovala, ale Sass a Kill jsou prostě jiný level.. Řeknu vám ale jedno a to je, že mě NESKUTEČNĚ vytáčela Maja a to jsem jí měla v jedničce docela ráda :dd. Chuť jí uškrtit se stupňovala každou kapitolu :dd.. Ale na konci mi jí bylo líto, takže… Keaton mě pořád láká víc a víc, fakt už potřebuju jeho knihu, protože tento muž mě vážně uhranul. Konec byl jedno velké OU a já asi minutu zírala na obrazovku čtečky a přemýšlela.. Samozřejmě mám opět plno otázek, ale na to jsem si už u Amo zvykla :D.. Zmínka Elitního klubu králů je prostě top a už se těším na třetí díl, kde bude Eli (můj oblíbenec) z Elitních králů. Opět upozorňuji, že Amo je autorka dark knih, tudíž vám nemusí být příjemné její knihy číst. Vyhledejte si trigger warnings!!

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak abych pravdu řekla, mě se strašně motaly jména. Vůbec nevím ke komu koho přiřadit, to jako dívčí jména byly jako klučičí a pomalu jsem nevěděla kdo je kdo. Mám v hlavě zmatek a to přesně i autorka zřejmě také. Jelikož napsat to takhle šíleně, poodhalovat tajemství po částech, vždy něco nakousne a dopoví až s dalšími kapitolami. Dokud to člověk nedočte celé, tak vlastně neví nic. Postupně to dává smysl, ale začátek jsem si říkala, panebože do čeho jsem se to pustila.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Rádlová registrovaný uživatel

    jako všechny knížky od Amo Jones sei tato četla jedním dechem.Těším se na další díly

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917779

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora