Ghostwriter E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

MOJE POSLEDNÍ KNIHA BUDE MOU ZPOVĚDÍ… Lhala jsem. Policii, přátelům i rodině jsem kdysi vyprávěla příběh, vylhaný od začátku až do konce. A víte co? Všichni mi uvěřili. Ale není se čemu divit. Vyprávění příběhů mě přece proslavilo. Patnáct bestsellerů. Miliony fanoušků. Sláva a úspěch. Nyní mi zbývá napsat už jen poslední příběh. Ten ale bude… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

MOJE POSLEDNÍ KNIHA BUDE MOU ZPOVĚDÍ…

Lhala jsem. Policii, přátelům i rodině jsem kdysi vyprávěla příběh, vylhaný od začátku až do konce. A víte co? Všichni mi uvěřili.

Ale není se čemu divit. Vyprávění příběhů mě přece proslavilo. Patnáct bestsellerů. Miliony fanoušků. Sláva a úspěch.

Nyní mi zbývá napsat už jen poslední příběh. Ten ale bude ze všech nejlepší, s dechberoucí zápletkou a vyvrcholením, které srazí čtenáře na kolena.

Jejich reakce mě však už trápit nemusí. Říká se, že smrt může být vysvobozením.

Tak uvidíme…

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2020
  • Věra Škodová Věra Škodová

    Ghostwriter je i ve svém žánru velmi specifickým titulem. Čtenáře neprosí o soucit, ale podmaňuje si ho. Nehraje na přebytečné vsuvky a nehledá kompromisy. Jistě, tohle všechno může vyznít jako prázdná klišé, bez dalších průtahů vám ale můžu slíbit, že na tento příběh po přečtení dlouho nezapomenete, o šokujícím závěru nemluvě. Pokud chcete co nejlepší zážitek, jakékoliv další popisy děje hoďte za hlavu a knihu si naslepo přečtěte. To, že nebudete zklamaní vám mohu zaručit dnešním plným hodnocením a ujištěním, které nedávám často a sice, že tahle kniha nemá jedinou chybu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Uživatel aplikace KDčko

    Velmi působivý příběh mladé spisovatelky v terminálním stadiu rakoviny. Helena je samotářská a velmi chladná žena s pravidly proti kontaktu s lidmi. Když se ale blíží její čas, rozhodne se spojit s její hlavní konkurentkou a sepsat svůj příběh jako poslední knihu. Tuhle knihu jsem nedokázala odložit.

    Kniha, Mystery Press, 2020, 9788075881953

  • 5 z 5 hvězdiček Anežka Sládková registrovaný uživatel

    Od autorky jsem četla již Hříchy Hollywoodu a proto jsem se na další knihu velmi těšila a byla jsem zvědavá, co nám přinese a musím říct, že to bylo doopravdy něco. Helena je spisovatelka, která se rozhodne napsat svojí poslední knihu, ve které odhalí všechna svá dosavadní tajemství. Hned na začátku příběhu víme, že se něco stalo, ale naprosto netušíme o co jde. Potkáváme se s Helenou, která nám svůj příběh předává. Střídájí se zde vzpomínky a současnost a postupně odhalujeme celý příběh a skládáme ho dohromady. Helenu nejspíš budete nenávidět, protože je to neobvyklá postava, která v hodně ohledech myslí jen na sebe a řád, který se musí dodržovat. Pravidla cpe úplně všude. Vlastně se tváří, že díky ním žije dokonalý život. Jenže opak je pravdou a myslím, že vás na konci překvapí. I přesto, že jsem ji nechápala, tak mi ji bylo v závěru doopravdy líto. Marek je taková vichřice, který se Heleně dostane do života a to teprve začíná ta správná mela. Je to správný chlap, kterého si zamilujete a i přesto, že si prožil svoje, tak dokáže vnést smích a přátelství Heleně do života. Příběh se četl dobře, držel čtenáře v napětí a dával mu prostor pro vlastní teorie. Odhalení na konci bylo radikální. Musím přiznat, že jsem koukala s otevřenou pusou a nevěřila jsem vlastním očím. A přesně v ten moment je vám Heleny doopravdy líto. Byl to šílený šok. Musím přiznat, že i když čtenář věděl, kam to s Helenou směřuje, tak mě to stejně dostalo. Naprosto otevřeně přiznávám, že posledních několik stran jsem bulela jak želva. Cely příběh byl naprosto emotivní a vysilující, ale přesto dokonalý! Hlavně ten závěr, kdy sice Helena nebyla schopna čelit všem svým démonům přímo, ale to co se rozhodla udělat bylo krásné! Do tohohle příběhu jsem se doopravdy zamilovala, byl skvělý! Byla to emotivní jízda a doporučuji ji prožít každému. P. S.: pokud vám někdo řekne, že je kniha nudná a trapná, tak ho neposlouchejte, děkuji. ⭐ 5/5

    Kniha, Mystery Press, 2020, 9788075881953

  • 3 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel

    Nebylo to špatné i když na hlavní hrdinku jsem si musela zvyknout, byla mi docela dost nesympatická. Časem jí člověk ale trochu víc porozuměl a bylo to lepší.

    Kniha, Mystery Press, 2020, 9788075881953

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora