Dopisy hvězdným duším E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Inspirativní průvodce pro ty, kteří chtějí porozumět své duši, rozpomenout se na to, kým jsou, a zjistit, proč se jejich duše rozhodla inkarnovat právě v tuto dobu, a jaké je jejich poslání.   Kniha Dopisy hvězdným duším přichází s těmi největšími otázkami života, které si kladli mystici a filozofové všech dob: Co je duše, odkud pochází… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Inspirativní průvodce pro ty, kteří chtějí porozumět své duši, rozpomenout se na to, kým jsou, a zjistit, proč se jejich duše rozhodla inkarnovat právě v tuto dobu, a jaké je jejich poslání.
 
Kniha Dopisy hvězdným duším přichází s těmi největšími otázkami života, které si kladli mystici a filozofové všech dob: Co je duše, odkud pochází a proč jsme sem přišli?
 
Žijeme v důležité době v historii, v době velké transformace. Proto zde musíme sehrát svou roli, musíme se plně odevzdat této inkarnaci a uskutečnit osobní i kolektivní duševní mise, pro které jsme se vědomě rozhodli ještě před svým narozením.
 
Tato hluboká kniha bude vaším průvodcem, orákulem i aktivačním portálem, který vás podpoří na vaší cestě zpět k sobě a k vaší podstatě. Ukáže vám, jak jsme všichni propojeni – spolu navzájem i se Zemí a s Vesmírem. Povzbudí vás, abyste co nejvíce přijali sami sebe a odevzdali se lidské zkušenosti, kterou sem vaše duše přišla prožít.
 
Rebecca Campbell je světově známá spirituální učitelka, moderní mystička, vizionářka a úspěšná spisovatelka. Je autorkou bestsellerů a oblíbených mystických karet, které byly přeložené již do osmnácti jazyků. Veškerou svou tvorbu zasvětila tomu, aby posvátné a mystické proniklo zpět do každodenního života.

Sdílet 0

Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora