Dokud jsme dva E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Začínali z ničeho. Měnili nájemní byty, později destinace, procestovali svět. Překonávali nástrahy hrozící ponorkou i dlouhá odloučení. A všechno, co je potkalo, unesli, protože byli DVA. S nimi láska a společný humor. Pokud zabloudili, pokaždé našli cestu ven. Příběh reflektuje rozdílný přístup i odolnost muže a ženy k běžným životním trablům i… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Začínali z ničeho. Měnili nájemní byty, později destinace, procestovali svět. Překonávali nástrahy hrozící ponorkou i dlouhá odloučení. A všechno, co je potkalo, unesli, protože byli DVA. S nimi láska a společný humor. Pokud zabloudili, pokaždé našli cestu ven.

Příběh reflektuje rozdílný přístup i odolnost muže a ženy k běžným životním trablům i těžkým prohrám. Když muž klesá na kolena, propadá depresím, bývá to žena, kdo ho zvedá zpátky na nohy. Je tu pro něj a současně se dál stará o všední věci. Ví, že o radost ze života je třeba každý den znovu usilovat. Zatímco muž si zoufá, žena se směje, protože někdo se smát musí. Jsou tu i děti, vnoučata.

Podstatu příběhu, poznání autorky próz Čas minisukní a Nepřestávej tančit, vystihují slova v závěru její třetí knížky Dokud jsme dva „...chtěla jsem pochopit, že je to možné. Aby chlap, v němž jsem viděla nezlomného siláka, přesvědčená, že ho dokonale znám, milující a milovaný, byl ve skutečnosti uvnitř tak zranitelný. Z nás dvou ten ohroženější."

Ve chvíli, kdy je sražena na kolena jí nezbývá, než se zvednout a dál hledat smysl života.

Sdílet 0

Nakladatel
TZ-one
jazyk
čeština
Počet stran
174
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda