Dobří sousedé E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Shadow Cove je městečko, o kterém každý sní – má malebné uličky, bujné lesy a dobré sousedy. To si alespoň myslí Sarah, když se sem přistěhuje za svým čerstvým novomanželem doktorem Johnnym McDonaldem. Brzy však objeví spodní proud klamu. A pak ji jednoho říjnového večera, když je Johnny zrovna pryč, připraví náhlá tragédie o veškeré štěstí. Sarah… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Shadow Cove je městečko, o kterém každý sní – má malebné uličky, bujné lesy a dobré sousedy. To si alespoň myslí Sarah, když se sem přistěhuje za svým čerstvým novomanželem doktorem Johnnym McDonaldem. Brzy však objeví spodní proud klamu. A pak ji jednoho říjnového večera, když je Johnny zrovna pryč, připraví náhlá tragédie o veškeré štěstí. Sarah s Johnnym, otřeseni a zdrceni zármutkem, se pokouší znovu vybudovat roztříštěný život. Když se Sarah probírá kousky zničeného domova, odhalí šokující tajemství, které ji přiměje pochybovat o všem, co dosud považovala za skutečné – o svých sousedech, přátelích a dokonce i o svém manželství. S každým dalším odhalením se Sarah musí znovu a znovu ptát sama sebe: Můžeme vůbec kdy opravdu poznát ty, které milujeme?

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
242
datum vydání
1.01.2017
  • Markéta Michalová Markéta Michalová

    Spisovatelka Sarah žije šťastně s manželem, ale při tragickém požáru přijdou o dům i o přátelské sousedy. Když se ukáže, že oheň někdo založil, má Sarah pocit, že nic není tak, jak se zdá. Odhalí tajemství, které vrhne její manželství do krize a ona sama se ocitá v nebezpečí života. Musí brzy odhalit pravdu, jinak za svou nevědomost zaplatí vysokou cenu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Martina Krausová registrovaný uživatel

    Čtivá, ne příliš složitá kniha se spoustou zápletek, která vás nenechá se nudit. Téma sousedských vztahů, aktuální snad pro každého z nás, psané uvěřitelně, takže máte knihu za den, 2 přečtenou. Žádné krkolomné věty a souvětí, ani složité dialogy. Příběh je rozdělen do 41 krátkých kapitol, což beru jako výhodu, když musím čtení přerušit. Kniha má spád a nenechá vás vyrušit okolními vlivy.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735226

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Žemličková registrovaný uživatel

    Kniha okamžitě vtáhne do děje, skvělà od začátku do konce.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735226

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Hlavičková registrovaný uživatel

    Až jsem byla mile překvapena, jak mě bavila. Přečteno doslova za pár hodin.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735226

  • 3 z 5 hvězdiček Mája registrovaný uživatel

    Knížka byla čtivá, za den přečteno. Bohužel mě ničím nepřekvapila, zápletka i rozuzlení velmi předvídatelné. Měla jsem pocit, jako bych toto už četla mockrát. Ale jako oddychovka dobré.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735226

  • 3 z 5 hvězdiček HONZZIK registrovaný uživatel

    Kniha nabizi pomerne zajimavy pribeh, na jeho delku je naplnen mozna zbytecne moc postavami. Necekane rozuzleni prijde az na uplnem konci, za precteni ale urcite stoji.

    Kniha, Kniha Zlín, 2017, 9788074735226

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Kniha hnedka na začátku vtáhne do děje, spousta zajímavých zápletek. Až do konce knihy vlastně netušíte kdo je viníkem a pak vás překvapí naprosto neuvěřitelný konec.

    E-kniha, Kniha Zlín, 2017,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda