Odyssey One 1: Do temnoty

Autor Evan Currie

E-kniha
Odyssey One 1: Do temnoty - Evan Currie Nedostupné

Odyssey One 1: Do temnoty E-kniha

Autor Evan Currie

Součástí série: Odyssey One 1. díl z 4

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Za hranicemi našeho malého světa, za gravitační studnou naší hvězdy, leží galaxie a vesmír větší a rozmanitější, než s čím se kdokoliv z nás setkal. Úkolem je prorazit pro lidstvo cestu do toho velkého neznáma. Kapitán Eric Weston a posádka lodi LSAK Odyssea startují na misi určenou k zápisu do historie. Za hranicemi známého se střetávají s… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Za hranicemi našeho malého světa, za gravitační studnou naší hvězdy, leží galaxie a vesmír větší a rozmanitější, než s čím se kdokoliv z nás setkal. Úkolem je prorazit pro lidstvo cestu do toho velkého neznáma. Kapitán Eric Weston a posádka lodi LSAK Odyssea startují na misi určenou k zápisu do historie. Za hranicemi známého se střetávají s hrůzami a divy dosud nespatřenými, s bytostmi a monstry fantastičtějšími než cokoliv, co by si lidé na Zemi kdy dokázali představit.Ale skutečné srdce temnoty, největší nebezpečí ze všech, na ně čeká...Do temnoty je první výprava LSAK Odyssey a její posádky a začátek epické military science fiction, která kombinuje jak starou dobrou space operu, tak moderní vyprávění příběhu v jednom velkém, vzrušujícím dobrodružství.

Sdílet 0

série
Odyssey One 1. díl z 4
Další ze série
1. Odyssey One 1: Do temnoty
2. Odyssey One 2: V srdci dění
3. Odyssey One 3: Domovský svět
4. Odyssey One 4: Z temnoty
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Laser
jazyk
čeština
Počet stran
488
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Martin Platil registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Děj je trochu přitažený za vlasy - pozemská loď potká několik desítek světelných let od Země jinou lidskou rasu, to je přinejmenším divné. Četl jsme násobně více lepších sci-fi knih. Tuhle považuji za jednu z nejhorších a pokračování si určitě nekoupím.

    Kniha, Laser, 2021, 9788024278704

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Nevěčný registrovaný uživatel

    Skvěle napsaný děj, hodně dynamické ale ne slaboduché, jednotlivé technologické aspekty jsou krásně popsány a přitom člověk nemusí googlit jednotlivé významy. Zajímavá otázka pohledu na válku mezi naší(lidskou, tedy civilizací, kde se dějiny píší především díky válčení) a pak jinou civilizací, kde mají úplně jiné dějiny a jiné hodnoty a jiný pohled na boj. Těším se na další knihy z univerza, je tam hodně co rozvést a bude zajímavé číst následky plynoucí z děje první knihy.

    Kniha, Laser, 2021, 9788024278704

  • 5 z 5 hvězdiček Eiffel007 registrovaný uživatel

    Táto kniha mi dala presne to, čo som očakával. Poctivú military sci-fi, bez zbytočných príkras a balastu. Teším sa na ďalší diel, určite si ho kúpim.

    Kniha, Laser, 2021, 9788024278704

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora