Digitální fotografie v Adobe Photoshop Lightroom 6 a CC

Autor Scott Kelby

E-kniha

Digitální fotografie v Adobe Photoshop Lightroom 6 a CC E-kniha

Autor Scott Kelby

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Lightroom 6 a jeho první cloudová verze s označením CC přináší spoustu zajímavých novinek a vylepšení. Pokud chcete naplno ovládnout všechny možnosti Lightroomu, je tato kniha určena právě vám. Nechte si poradit od skutečného profesionála a vaše práce s fotografiemi bude rázem zábavnější a efektivnější. Scott Kelby, autor světových bestsellerů o… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lightroom 6 a jeho první cloudová verze s označením CC přináší spoustu zajímavých novinek a vylepšení. Pokud chcete naplno ovládnout všechny možnosti Lightroomu, je tato kniha určena právě vám. Nechte si poradit od skutečného profesionála a vaše práce s fotografiemi bude rázem zábavnější a efektivnější.

Scott Kelby, autor světových bestsellerů o digitální fotografii, jehož díla se již několik let překládají do mnoha světových jazyků, je rozhodně tím nejpovolanějším průvodcem. Seznámí vás se všemi potřebnými postupy při zpracování digitálních fotografií pomocí Lightroomu 6 a CC – od jejich uložení a rychlé správy přes menší či větší úpravy až po tisk a vytvoření vlastní knihy nebo působivé prezentace.

Stejně jako ostatní Kelbyho knihy, ani tato není klasickou uživatelskou příručkou s nudnými pasážemi o „nezbytné teorii“, ale čtivým a přehledným souborem praktických řešení, která vás jednoduše přivedou k požadovaným výsledkům.

S knihou se naučíte:
- Organizovat, třídit a zálohovat i velké množství fotografií
- Snadno opravit problémové fotografie
- Skládat panoramatické a HDR fotografie přímo v Lightroomu
- Provádět rychlé úpravy kontrastu, expozice a vyvážení bílé
- Snížit šum, retušovat nečistoty, odstranit červené oči a další chyby
- Vytvářet fotografické knihy, tisky a prezentace
- Používat novou mobilní aplikaci Lightroomu
- Automatizovat zpracování fotografií pomocí předvoleb
- Nastavit pracovní prostředí podle vašich požadavků
- Ovládnout všechny novinky Lightroomu 6 a CC

O autorovi:
Scott Kelby je fotograf, grafik, publicista, autor řady bestsellerů a uznávaný odborník na využití Adobe Photoshopu s důrazem na digitální fotografii. Je zároveň jedním z nejoblíbenějších lektorů kurzů Adobe Photoshop a redaktorem časopisu Photoshop User, který se na svých stránkách pravidelně věnuje i využití Photoshopu Lightroom. V češtině vyšlo již několik jeho knih, např. Digitální fotografie ve Photoshopu CS6, Fotografické postupy ŽIVĚ, Profesionální retušování portrétů nebo Nasvítit, fotografovat, retušovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
560
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora