Deep learning v jazyku Python E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Strojové učení zaznamenalo v posledních letech pozoruhodný pokrok od téměř nepoužitelného rozpoznávání řeči a obrazu k nadlidské přesnosti. Od programů, které nedokázaly porazit jen trochu zkušenějšího hráče go, jsme dospěli k přemožiteli mistra světa. Za pokrokem ve vývoji učících se programů stojí tzv. hluboké učení (deep learning) –… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Strojové učení zaznamenalo v posledních letech pozoruhodný pokrok od téměř nepoužitelného rozpoznávání řeči a obrazu k nadlidské přesnosti. Od programů, které nedokázaly porazit jen trochu zkušenějšího hráče go, jsme dospěli k přemožiteli mistra světa.

Za pokrokem ve vývoji učících se programů stojí tzv. hluboké učení (deep learning) – kombinace technických vylepšení, osvědčených postupů a teorií, které umožnily vyvinout množství dříve nerealizovatelných inteligentních aplikací. S jejich pomocí pak můžeme například analyzovat text či mluvené slovo, překládat z jazyka do jazyka, rozpoznávat osoby na sociálních sítích nebo používat samořídící automobily.

Tato kniha naučí čtenáře navrhovat hluboce se učící systémy v jazyku Python, který je v současnosti nejpoužívanějším programovacím jazykem pro vývoj těchto systémů, a knihovny Keras a TensorFlow používané většinou vítězů soutěží systémů pro hluboké učení. Po prostudování knihy získáte znalosti a praktické dovednosti, díky nimž budete moci aplikovat hluboké učení ve svých vlastních projektech.

Čtenáři této publikace potřebují jen středně pokročilé dovednosti tohoto jazyka a nemusí mít předchozí zkušenosti se strojovým učením ani s knihovnami Keras nebo TensorFlow.

Autorem knihy je François Chollet, výzkumník Google na poli umělé inteligence a tvůrce knihovny Keras.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Stanicio registrovaný uživatel

    Kniha obsahuje obrovske mnozstvi chyb. Navic je koncipovana na verzi 2.7, coz v dnesnich verzi 3.xx je velmi problematicke, pri prechodu z 2 na verzi 3. Taktez knihovny uz vlastne nesouhlasi ak vyzkousen se tedy clovek dostava do situace, kdy misto studia latky hleda kompatibini knhovny. Jako zaklad seznameni se s problematikou to jde i tak pouzit, ale ta zastaralost je u takto perfektni knihy velky hendikep.

    E-kniha, Grada, 2019,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda