Chorobné znaky a příznaky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Základem knihy je idea „Znaky a příznaky jsou stavebními kameny diagnózy“. Aby stavba byla úspěšná, musí být v základech řádné vyšetření, tedy propedeutika, a na vrcholu je diferenciální diagnostika. V publikaci je zpracováno 232 znaků, příznaků a laboratorních ukazatelů ve 190 kapitolách s epilogem, v němž jsou přehledně shrnuty… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Základem knihy je idea „Znaky a příznaky jsou stavebními kameny diagnózy“. Aby stavba byla úspěšná, musí být v základech řádné vyšetření, tedy propedeutika, a na vrcholu je diferenciální diagnostika. V publikaci je zpracováno 232 znaků, příznaků a laboratorních ukazatelů ve 190 kapitolách s epilogem, v němž jsou přehledně shrnuty mimořádně zajímavé informace o některých eponymech z celé publikace.

Hesla jsou řazena abecedně a každé má jasnou, přehlednou strukturu: definice, klasifikace, patofyziologie, výskyt, klinický obraz, diagnostika, diferenciální diagnostika, léčba a základní použitá literatura. Autory jsou zkušení vysokoškolští učitelé a lékaři většinou z 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Publikace navazuje na předchozí úspěšné knihy Chorobné znaky a příznaky 1 a 2 a na knihu Chorobné znaky a příznaky – diferenciální diagnostika, která získala četná odborná ocenění. 

K původním 218 příznakům přibylo nyní dalších 14 okruhů, všechny texty byly aktualizovány.

Jedná se o původní domácí práci zkušených vysokoškolských učitelů a autorů, podobné publikace známe ze zahraničí pod označením „SYMPTOMS AND SIGNS“. Tyto publikace jsou mimořádně oblíbené jak u studentů medicíny, tak u lékařů všech odborností a jakéhokoli věku.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
1112
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 869 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora