Černí jestřábi

Autor David Wragg

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Takhle si Vedren Chel život rytíře nepředstavoval. Zaslíbil se lenivému nevlastnímu strýci do služby s nulovými výhledy a o slávě už nesní – sní o tom, že se vrátí domů.Když ale nepřátelská invaze rozpoutá v království peklo, naskytne se Chelovi příležitost: pokud dostane do bezpečí ztraceného prince, bude zproštěn svého slibu.Stačí toho spratka… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Takhle si Vedren Chel život rytíře nepředstavoval. Zaslíbil se lenivému nevlastnímu strýci do služby s nulovými výhledy a o slávě už nesní – sní o tom, že se vrátí domů.
Když ale nepřátelská invaze rozpoutá v království peklo, naskytne se Chelovi příležitost: pokud dostane do bezpečí ztraceného prince, bude zproštěn svého slibu.
Stačí toho spratka jen dostat z jednoho konce země na druhý skrz divočinu a válku, zatímco je celou dobu stíhají vrazi.
Když po vás jdou zabijáci, tak potřebujete zabijáky, aby vám hlídali záda. Potřebujete Kumpanii Černého jestřába – bandu žoldnéřů, válečníků, kterým není rovno, hašteřivých rváču a darebů.
Seznamte se s Černými jestřáby.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2021
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Tato kniha je mocným důkazem toho, že forma může zvítězit nad obsahem a silné postavy mohou zadupat příběh do země a odstavit ho na druhou kolej. Na pozadí se něco odehrává, a to něco je tak důležité, že to rozhoduje o chodu dějin, ale já to měl celou dobu u zadnice a celá má pozornost se vpíjela do stránek a sledovala hlavní postavy. Ta chemie mezi nimi byla tak silná, že by jim kdejaká drogová laboratoř mohla závidět. Jestli jste slušní a spořádaní lidé, v žádném případě Černé jestřáby nečtěte, neberte je ani do ruky, pokřižujte se a rychle utečte pryč, než na vás knížka přenese ten odér zkaženosti, kterým je skrz naskrz nasáklá.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Klára Sýkorová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtivé, pěkně vykreslené, akční, vtipné. Kazí to za mě jen ta expresiva. Alespoň některé nadávky jsou originální, jinak to za mě knihu spíš shazuje.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425941

  • 3 z 5 hvězdiček Miroslav T. registrovaný uživatel

    + Děj odsýpá + Akce je svižná - Svět není příliš zajímavý - O žoldnéřských charakterech se krom pár náznaků nedovíme nic - Ukončeno cliffhangerem, působí to dojmem jako by někdo prostě rozpůlil větší knihu

    Kniha, Fobos, 2021, DEF0000001203

  • 5 z 5 hvězdiček David Blahůšek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi dobrá kniha, hlavně pro lidi co mají rádi trochu zamotaný děj, nemůžu se dočkat na pokračování.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425941

  • 5 z 5 hvězdiček ykwia registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mňa veľmi príjemné prekvapenie. Moc som si od toho nesľuboval, ale nakoniec zaujímavé prostredie, drsní hrdinovia, alebo skôr antihrdinovia a jeden hrdina (a ani na toho by som si nestavil) a nie moc korektný humor vytvorili zaujímavé čítanie, pri ktorom som sa zasmial, ale zároveň bol zvedavý, kam to celé smeruje a ako to dopadne.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788076425941

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda