Částečná kráva: Další pohledy z cest E-kniha

Částečná kráva: Další pohledy z cest E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Necelé dva roky poté, co shrnul své zážitky z cest po Číně, přichází mladý nadějný autor a aktivní blogger Martin Pánek s dalším cestopisem. Tentokrát předstupuje před své čtenáře s titulem Částečná kráva a nechává je nasát atmosféru Spojených států, Německa, Švýcarska, Bulharska a dalších zemí. Při svém vyprávění nezůstává jen u kulturních zvyků… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Necelé dva roky poté, co shrnul své zážitky z cest po Číně, přichází mladý nadějný autor a aktivní blogger Martin Pánek s dalším cestopisem. Tentokrát předstupuje před své čtenáře s titulem Částečná kráva a nechává je nasát atmosféru Spojených států, Německa, Švýcarska, Bulharska a dalších zemí. Při svém vyprávění nezůstává jen u kulturních zvyků a studijních, pracovních či gurmánských zážitků, které ho obohatily. Dotýká se také ekonomie, sportu a politiky. Jeho texty si získávají čtenáře díky argumentačním schopnostem, provokativním myšlenkám a hovorovým výrazům, jimiž nešetří. Také proto se jeho blogy čtou jedním dechem. 

Totéž slibuje i Částečná kráva ? odlehčený cestopis, který si jeden významný úspěch připsal ještě před tím, než si ho vzaly do parády tiskařské stroje: prostřednictvím crowdfundingové služby Startovač.cz se Částečné krávě podařilo v daném časovém limitu získat požadovanou cílovou částku, která autorovi umožnila pokrýt náklady na vydání knihy.

Čtenáři, kteří Martinovy texty již znají, tuší, co je čeká. Ti, kteří se s nimi setkávají poprvé, se mají na co těšit. :)

Sdílet 0

Nakladatel
Liberální institut
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda