Betablokátory v léčbě kardiovaskulárních onemocnění E-kniha

Betablokátory v léčbě kardiovaskulárních onemocnění E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Betablokátory patří mezi základní léky v kardiologii. Mezi jejich indikace patří hypertenze, ischemická choroba srdeční, poruchy srdečního rytmu a srdeční selhání. Monografie je další publikací v nové farmaceutické knižní řadě, kterou bude profesor Svačina, předseda České lékařské společnosti JEP, odborně garantovat. V knize je… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Betablokátory patří mezi základní léky v kardiologii. Mezi jejich indikace patří hypertenze, ischemická choroba srdeční, poruchy srdečního rytmu a srdeční selhání.
Monografie je další publikací v nové farmaceutické knižní řadě, kterou bude profesor Svačina, předseda České lékařské společnosti JEP, odborně garantovat.
V knize je podán podrobný přehled indikací, kontraindikací, nežádoucích účinků, dávkování a interakcí betablokátorů. Podrobně je probrána farmakologie betablokátorů, jejich indikace u jednotlivých kardiovaskulárních onemocnění. Autor se věnuje i zajímavým a mnohdy opomíjeným kontroverzím u jednotlivých indikací.
Kniha je zajímavá pro praktické lékaře,  internisty a kardiology.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
136
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda