Babiččina sladká terapie aneb Jeden bláznivý rok E-kniha

Babiččina sladká terapie aneb Jeden bláznivý rok E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Volné pokračování úspěšné knihy Tlustá tak akorát Květa má za sebou úspěšný rok. Vypořádala se se svým pošramoceným sebevědomím, přijala svá přebytečná kila a začala si plnit své sny. Její „Babiččino okénko“ šlape, ona sama peče jako divá a k tomu ještě stihla natočit 365 dílů vlastní Bakershow, která se právě začíná vysílat v televizi.   … Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Volné pokračování úspěšné knihy Tlustá tak akorát

Květa má za sebou úspěšný rok. Vypořádala se se svým pošramoceným sebevědomím, přijala svá přebytečná kila a začala si plnit své sny. Její „Babiččino okénko“ šlape, ona sama peče jako divá a k tomu ještě stihla natočit 365 dílů vlastní Bakershow, která se právě začíná vysílat v televizi.

 

Po letech marného hledání lásky se kolem ní točí hned tři nápadníci. Jenže kterého si vybrat? O tom mají jasno věrné kamarádky její zesnulé babičky, které se rozhodly vzít Květino štěstí do vlastních rukou. A jdou na to vlastní hlavou, vlastním rozumem a hlavně velmi originálním humorem.

 

Michala Jendruchová (nar. 1979) pochází z malého městečka Chrast u Chrudimi. Celý svůj profesní život pracuje v médiích. Babiččina sladká terapie je její pátou knihou, již dříve jí vyšly knihy Tlustá tak akorát, Už je to za mnou aneb osobní zpověď (bývalé?) anorektičky a Dvojité salto na talíři.

 

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Témata
kamarádky
Nakladatel
PRÁH
jazyk
čeština
Počet stran
253
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Slachová registrovaný uživatel

    Prima čtení.

    Kniha, PRÁH, 2020, 9788072528592

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora