Až za hrob

Autor Dean Koontz

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Woody Bookman za jedenáct let svého života nepromluvil ani slovo. Ani když jeho otec zemřel při hrozné nehodě. Ani když mu jeho máma říká, že ho miluje.Jediné, na čem Megan záleží, je bezpečí a štěstí jejího syna. Jenže Woody věří, že za smrt jeho otce může nestvůrné zlo, které nyní ohrožuje jeho i jeho matku. A nemyslí si to sám. Slyší ho i… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Woody Bookman za jedenáct let svého života nepromluvil ani slovo. Ani když jeho otec zemřel při hrozné nehodě. Ani když mu jeho máma říká, že ho miluje.

Jediné, na čem Megan záleží, je bezpečí a štěstí jejího syna. Jenže Woody věří, že za smrt jeho otce může nestvůrné zlo, které nyní ohrožuje jeho i jeho matku. A nemyslí si to sám. Slyší ho i spojenec, jehož doposud nezná.

Woodyho strašlivé podezření se potvrdí. Zákeřný muž hnaný zlem uvede do pohybu svůj zvrácený plán. A jde po Woodym a jeho matce. Ze zvířecích důvodů. A jeho síla roste. Navíc není sám.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Přemýšlím kde začít. Moc jsem se těšila na thriller. Čistokrevný thriller u kterého se budu bát. Tahle kniha byla ale šmrcnutá sci-fi, které nevyhledávám nebo fantasy, které bylo ale na fantasy slabé. Vůbec nevím, co si o knize myslet. Pár částí bylo čtivých, ale střídali části u kterých jsem se do čtení musela nutit. Moc mi vadila linka Mystérie, kdy psi komunikovali na drátě a věděli o všem zlém ve světě. Pes Kipp komunikoval s Woodym, klukem, který má těžký autismus… Mě to moc rušilo. Ani hlavní padouch Shacket byla postava, která nebyla uvěřitelná. Jako nějaký nesmrtelný. Ale ani Woodyho máma Megan nebyla moc uvěřitelná. Byla moc schopná, nadpozemská, když se k ní připojil klaďas Ben a zlatý retrívr, ani jsem se o ně nebála. A u thrilleru bych se bát měla!!! V knize je zakomponováno děsně moc věcí a i postav, místy překombinovaný. Vadilo mi, že je tam minimum přímé řeči, spíš jen vypravování, co kdo. Tím jsem pak nebyla přítomná v knize, ale nakukovala do ní. Jak už jsem říkala na začátku, od knihy jsem dostala něco jiného než jsem na základě žánru do kterého je zařazená. Věřím, že i tak si kniha najde své čtenáře. Já hodnotím jako průměr za těch pár míst, kdy to napínavé bylo.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027711413

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora