Architektura moderních zahrad E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kdo by se nechtěl pochlubit svou zahradou? Ať jste majitelem, nebo zahradním architektem, vždy přemýšlíte o tom, jak nejlépe zúročit klady pozemku, na kterém má vyrůst nová zahrada. Správně založená zahrada totiž nejsou jenom květiny a dřeviny, celý zahradní prostor je komplexem přírodních, výtvarných a dalších technických prvků. Pomocí schémat,… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo by se nechtěl pochlubit svou zahradou? Ať jste majitelem, nebo zahradním architektem, vždy přemýšlíte o tom, jak nejlépe zúročit klady pozemku, na kterém má vyrůst nová zahrada. Správně založená zahrada totiž nejsou jenom květiny a dřeviny, celý zahradní prostor je komplexem přírodních, výtvarných a dalších technických prvků. Pomocí schémat, prostorových vizualizací, příkladových obrázků a fotografií vám tato kniha poslouží jako návod, jak nejvhodněji naplánovat výsadbu, vodní plochy, komunikace i mobiliář v duchu současných trendů a vytvořit tak harmonickou zahradu, která by vás těšila během celého roku.
Prakticky zaměřené kapitoly se věnují cíleným návodům na řešení jednotlivých typů zahrad prostřednictvím komentovaných schémat. Příkladová řešení doplňují ukázky a fotodokumentace z terénu - z dobře řešených zahrad, zahradních detailů, optimálního použití materiálu a současné kvalitní zahradní architektury. Uvedeny jsou i výčty osvědčeného sortimentu dřevin i květin, zvláštní oddíl pojednává o stromech z hlediska velikosti a celkového vzhledu. V každé kapitole jsou popsány chyby, kterých se lidé dopouštějí při plánování a tvorbě určitého typu zahrady.
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 552 Kč Nápověda