Alenka v říší divů A1/A2 E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Učte se angličtinu s Alenkou, která honí králíka v saku, skočí do nory a octne se v naprosto neskutečném světě. Najde tam nové přátele – kamarádí se s vyšinutým Kloboučníkem, zubící se kočkou Šklíbou, houseňákem Absalomem, ale také bojuje proti bezcitné Bílé královně a jejímu vojsku. Ilustrovaná knížka je určena pro vás – začátečníky učící se… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Učte se angličtinu s Alenkou, která honí králíka v saku, skočí do nory a octne se v naprosto neskutečném světě. Najde tam nové přátele – kamarádí se s vyšinutým Kloboučníkem, zubící se kočkou Šklíbou, houseňákem Absalomem, ale také bojuje proti bezcitné Bílé královně a jejímu vojsku.

Ilustrovaná knížka je určena pro vás – začátečníky učící se angličtinu, ať děti, tak i dospělé. Jazyk jsme velmi zjednodušili. Český zrcadlový překlad vám umožní obratem zkontrolovat, zda jste původnímu textu porozuměli správně. Na konci knihy objevíte zábavné doplňovačky, spojovačky a kontrolní otázky.

Příběhy plné fantazie vymyslel anglický matematik Lewis Carroll – údajně právě pro malou holčičku Alici. Slavná kniha se později dočkala mnoha divadelních a filmových zpracování. Zjednodušenou verzi připravil a audiem doplnil tým internetové jazykové školy www.anglictina.com.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Učebnice
Témata
Kloboučník
Nakladatel
Edika
Počet stran
80
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Hamříková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha, Edika, 2016, 9788026610052

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora