Agilní přístupy vývoje produktu a řízení projektu

Autor Jan Doležal

E-kniha

Agilní přístupy vývoje produktu a řízení projektu E-kniha

Autor Jan Doležal

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha komplexně mapuje tzv. agilní přístupy vývoje produktu, řízení projektu apod. od kořenů, tedy jak a kde tyto přístupy a principy vlastně vznikly až po nejnovější techniky, metody a postupy. Vše je vysvětleno ve vazbách, kontextu, demonstrováno na příkladech a podáno maximálně srozumitelně tak, aby čtenář pochopil, jak to vše celé funguje. … Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha komplexně mapuje tzv. agilní přístupy vývoje produktu, řízení projektu apod. od kořenů, tedy jak a kde tyto přístupy a principy vlastně vznikly až po nejnovější techniky, metody a postupy. Vše je vysvětleno ve vazbách, kontextu, demonstrováno na příkladech a podáno maximálně srozumitelně tak, aby čtenář pochopil, jak to vše celé funguje.

Čtenář se seznámí s filosofií a principy, základními technikami a metodami na tzv. týmové úrovni a také se škálováním agilních přístupů do části nebo celé organizace za účelem tzv. byznys agility.

Publikace se snaží danou oblast zmapovat a uvést do souvislostí, aby čtenář pochopil, proč jsou věci, tak jak jsou, k čemu jsou dobré, jaké mají vlastnosti a podmínky použití. Udává ucelený pohled na problematiku agilních přístupů. Nejde tak jen o jednotlivé prvky, ale spíše o celkový pohled (les, a nejen jednotlivé stromy).

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora