Advokát a jeho klient E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Advokacie patří mezi pomáhající profese, proto pro ni platí řada doporučení a rizik, popsaných v literatuře pro zdravotníky, pedagogy, sociální pracovníky a další profese pracující s lidmi. Pro ně jsou typické asymetrie vztahu, zákonitosti vývoje a jeho dynamika, syndrom vyhoření, spasitelský syndrom, přenos a protipřenos a další témata. Advokát… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Advokacie patří mezi pomáhající profese, proto pro ni platí řada doporučení a rizik, popsaných v literatuře pro zdravotníky, pedagogy, sociální pracovníky a další profese pracující s lidmi. Pro ně jsou typické asymetrie vztahu, zákonitosti vývoje a jeho dynamika, syndrom vyhoření, spasitelský syndrom, přenos a protipřenos a další témata. Advokát při své práci nepracuje jen s právem a advokátním řemeslem. Klientům advokát pomáhá také svou osobností, empatií, nasazením, zájmem a důvěrou. To všechno jsou však oblasti dosud neprobádané, ačkoliv mnozí advokáti o nich bezpochyby přemýšlejí.

Advokacie na svou publikaci mapující složitý vztah advokáta a klienta čekala dlouho. Autorkou knihy je známá advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti, prezidentka Unie rodinných advokátů JUDr. Daniela Kovářová, která se touto problematikou zabývá už dlouhodobě. Neopomíjí ani vliv času, soukromého života advokáta, finanční stránku transakce, obsah kontraktu, který advokát s klientem na počátku uzavírají, či taktiky a strategie. Úvodním slovem knihu opatřil předseda Ústavního soudu a dlouholetý advokát JUDr. Pavel Rychetský. Závěr knihy je složen z pohledů a komentářů známých advokátů a autorčiných přátel.

Pojďte nahlédnout do této nevšední publikace, která odhaluje mnohá tabu, ale také radí, jak by se advokát mohl či měl chovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
276
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 645 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora