Beze svědků
Beze svědků - Lisa Jewellová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Co se stalo s Ellie? Deset let čeká Laurel Macková na odpověď, co se stalo s její zmizelou dcerou Ellie. Milovanou, obdivovanou a bezproblémovou. Jednoho dne odešla do knihovny a od té doby ji nikdo neviděl. Pátrání vyšumělo do ztracena, nenašla se jediná stopa, jediný svědek. Pak přijde telefonát od policie. Našly se Elliiny ostatky. Jenomže… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co se stalo s Ellie?

Deset let čeká Laurel Macková na odpověď, co se stalo s její zmizelou dcerou Ellie. Milovanou, obdivovanou a bezproblémovou. Jednoho dne odešla do knihovny a od té doby ji nikdo neviděl. Pátrání vyšumělo do ztracena, nenašla se jediná stopa, jediný svědek. Pak přijde telefonát od policie. Našly se Elliiny ostatky. Jenomže pořád nikdo neví, co se dělo těch deset let. Unesl ji někdo? Utekla z domova?

Zoufalá Laurel potkává šarmantního Floyda a jejich zprvu nevinný flirt rychle přeroste v hlubší vztah. Laurel věří, že ji v životě zase potkává něco hezkého. Jenomže setkání s Floydovou dcerou Poppy otevírá hluboké rány… Malá Poppy je totiž neuvěřitelně podobná zmizelé Ellie, když byla malá.

Nenápadné okolnosti se pomalu propojují a Laurel konečně nachází odpovědi. Ale opravdu chce znát celou pravdu?

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
Rozměr
144 x 207 mm
datum dotisku
4.08.2022
Počet stran
288
Vydání
1
isbn
978-80-247-2730-1
Vazba
pevná vazba
datum vydání
18.04.2019
ean
9788024727301
  • Sabina Bubníková Sabina Bubníková

    Ačkoliv není Beze svědků žádný krvák, mně se tato kniha jevila jako jedna z nejbrutálnějších za poslední dobu. Už jen z toho důvodu, že jsem měla pocit, že to na mě celé autorka narafičila. Nechala mě myslet si, že místo thrilleru čtu červenou knihovnu, a pak mi naservírovala celou tu krutou a surovou pravdu. Pořádně se mi vysmála. Klobouk dolů za to, už dlouho se nic podobného žádnému spisovateli nepodařilo.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Kniha Beze svědků je skvělý psychologický thriller. Již její temná obálka Vás naláká hesly: • Zrušte všechny plány a přečtěte si TUHLE knihu…. • Temné, strhující a absolutně návyková… • Vzorná studentka, milovaná dcera, bezvadná kamarádka. A najednou je pryč…. Tak jen toto mi stačilo k tomu, abych se do knihy pustila, a vůbec nelituji přečtení, naopak! Příběh, který doporučuje i samotná B. A. Paris nemůže být špatný! Děj je opravdu dechberoucí a velmi napínavý jeho propracovanost Vás nenechá chladnými. Když jsem se začetla, nemohla jsem přestat a každou volnou chvíli jsem četla aspoň jednu kapitolu, aspoň jednu kapitolu… Určitě to všichni znáte…  Kniha není bichle, takže byla přečtená velmi rychle. Příběh je rozdělen do 5 ti částí, kdy se střídají kapitoly z pohledu ztracené dcery a kapitoly z pohledu její maminky, která zmizení své dcery nese velmi špatně… Celá rodina je touto tragédií poznamenaná a není ani možnost, aby se pod tímto tlakem rodina udržela…. Po deseti letech nastane zvrat, a my odhalíme vše, co nám autorka v této knize připravila! Tohle bylo mé první setkání s autorkou a vůbec nechápu, jak se to mohlo stát, že mě její tvorba minula! Autorčin styl mi velmi sedí, úderný, krátké kapitoly, které Vás nutí číst dál a dál, mám já u tohoto žánru moc ráda! Jak děj postupně plynul, začalo mě až mrazit, když mi pomalu docházelo, o co tady jde…. Kniha vyvolává opravdu prapodivné emoce, že si až říkáte: „To snad není možné“??!! Proč??? Nemám žádné výtky, kniha se mi líbila, tak jak byla napsána – nevymazala bych ani čárku… Moc doporučuji!

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788024727301

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Šulgan registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    kniha se četla jedním dechem

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788024727301

  • 3 z 5 hvězdiček Anhii Uživatel aplikace KDčko

    Kniha je čtivá, velmi krátké kapitoly, zajímavý styl psaní. Čekala jsem trochu temnější konec, s nějakým bojem na konci. Škoda, že hned od začátku víme, jak Ellie skončí. Není ani šance ji fandit aby se z toho dostala. Celkem předvídatelné.

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788024727301

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Wow. Tak tohle byla dokonalost! Napětí od začátku do konce. Úžasně napsaný a tím jak byl příběh reálný a uvěřitelný mi běhal mráz po zádech. Na mě to udělalo velký dojem a nemohla jsem se od knihy odtrhnout.

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788024727301

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Krásná kniha, doporučuji!

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788024727301

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora