Barbora Pagáčová*Hodonín

Barbora Pagáčová je česká cvičitelka jógy a švagrová herečky Patricie Pagáčové (roz. Solaříkové), se kterou společně vytvořily oblíbenou sérii Pagáč jógy na televizi Seznam. A ještě že tak udělaly, neboť díky nim můžeme nerušeně cvičit zdarma a v pohodlí domova. Vlídný seriál čerstvě doplnila také stejnojmenná populárně-naučná knížka s podtitulem Jógové desatero našima očima (2021). Namasté!

Pagáč jóga má celkem 10 dílů, vždy zaměřených na určitou problematickou partii. Neméně důležité je úvodní protažení, na které bychom neměli nikdy zapomínat!

Tento online seriál se stal tak trochu symbolem jarní karantény, kdy byla zavřena všechna sportoviště, fitnesscentra i bazény a člověk mohl buď běhat nebo cvičit ve své domácí posilovně. Pokud si přejete řádně protáhnout, zpevnit svalstvo nebo si jen intenzivně zameditovat, neváhejte a zkuste! Se dvěma sympatickými dámami se vám bude cvičit samo.

Herečka Patricie Pagáčová dostávala od fanoušků mnoho dotazů, co a podle koho cvičí, a tak pomohla své švagrové k širšímu publiku, když se podělila o „tajný recept“ na jógu. Jaké štěstí, že našla tak skvělou kamarádku a lektorku přímo v rodině manžela Tibora!

Dvojice je bezpochyby velkou inspirací ke zdravému životnímu stylu a klidné vyrovnané mysli. Jistě o této jogínce i celém dámském tandemu brzy opět uslyšíme.

Jestliže se toužíte dozvědět o projektu Pagáč jóga něco víc, můžete sáhnout po zbrusu nové publikaci Jógové desatero našima očima (2021). Tam představují desatero jógových pravidel pro harmonický život a že toto východní cvičení zahrnuje mnohem víc než jen snahu o dokonale provedené asány.

Báru můžete sledovat i na instagramu, kde sdílí samé inspirativní a veselé momentky. Jak je vidět, jógou to u ní zdaleka nekončí. Očividně je také vášnivou lyžařkou, cestovatelkou a fanynkou otužování.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení