Ve světle Pravdy. Poselství Grálu

Autor Abd-ru-shin Interpret Abd-ru-shin

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Ve světle Pravdy. Poselství Grálu Audiokniha (mp3)

Autor Abd-ru-shin Interpret Abd-ru-shin

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Ve světle Pravdy - audiokniha provázející všemi aspekty pozemského života z pera Abd-ru-shina, vlastním jménem Oskar Ernst Bernhardt. Podává ucelený obraz světa kolem nás a odpovídá na otázky po smyslu lidské existence. Autor vede čtená… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ve světle Pravdy - audiokniha provázející všemi aspekty pozemského života z pera Abd-ru-shina, vlastním jménem Oskar Ernst Bernhardt. Podává ucelený obraz světa kolem nás a odpovídá na otázky po smyslu lidské existence. Autor vede čtenáře k osamostatnění, k vnitřní svobodě a k pochopení jeho úlohy a místa ve stvoření. Osvětluje mnohé pojmy, mimo jiné také pojem Bůh. Abd-ru-shin se narodil 18. dubna 1875 v Bischofswerdě v Německu. Záhy po ukončení obchodního vzdělání se začal věnovat spisovatelské činnosti. Po první světové válce působil v Drážďanech, později v blízkosti Mnichova, kde začal v roce 1924 psát první přednášky Poselství Grálu.Od roku 1928 žil na Vomperbergu v Tyrolsku, kde vytvořil největší část svého díla "Ve světle Pravdy". V roce 1938 byl nacisty uvězněn, poté vypovězen z Rakouska a byl mu přikázán nucený pobyt v Německu. Zemřel 6. prosince v Kipsdorfu v Krušných horách. V době nuceného pobytu také své Poselství Grálu nově uspořádal do současné podoby.

Sdílet 0

Nakladatel
Integrál Brno
datum vydání
1.01.2011
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
48:05:38

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Marek Z. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pozoruhodné !

    E-kniha, Poselství Grálu, 2011,

  • 1 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Autor byl zřejmě bolestínský a patetický kazatel jeho pravdy. Kniha je snůška výkřiků do tmy beze smyslu. Jedna z nejhorších knih, které jsem četla.

    E-kniha, Poselství Grálu, 2011,

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Kniha pro zivot. Ctu jiz 37 let, zivot sam potvrzuje pravdivost cteneho. V knize stale nachazim neco noveho.kniha je stale aktualni. Ve vsech zivotnich situacich nachazim odpovedi. Odpovedi na otazky zivota tez.

    Kniha, Integrál Brno, 2011, 9788087176061

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 390 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora