Po dobrém, nebo po zlém? Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Renomovaný dětský psycholog Zdeněk Matějček si se zamýšlí nad tím, jak prohřešky dítěte nikoli trestat, ale jak je předvídat a jak jim zabránit. Význam odměn a trestů je ve výchově zřejmě stále týž. Jen v různých dobách a společnostech se jedno nebo druhé více nebo méně zdůrazňuje a uplatňuje. Světově uznávaný dětský psycholog Zdeněk Matějček si… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

Popis

Renomovaný dětský psycholog Zdeněk Matějček si se zamýšlí nad tím, jak prohřešky dítěte nikoli trestat, ale jak je předvídat a jak jim zabránit. Význam odměn a trestů je ve výchově zřejmě stále týž. Jen v různých dobách a společnostech se jedno nebo druhé více nebo méně zdůrazňuje a uplatňuje. Světově uznávaný dětský psycholog Zdeněk Matějček si dovoluje pozvat posluchače, aby se spolu s ním zamýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost tomu "po dobrém" nebo "po zlém". Jako první krok na cestě ke správné výchově zdůrazňuje porozumění sobě sama a pochopení dítěte. Dobře může potrestat dítě jenom ten, kdo je má rád. I ten nejlépe míněný trest však špatné chování jen zastavuje, ale sám o sobě nic dobrého nebuduje. Je proto třeba soustředit svůj pedagogický vtip a umění ne na to, jak prohřešky dítěte trestat, ale jak je předvídat a jak jim zabránit. Jak na to, ukazuje tato audiokniha.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
14.12.2020
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
03:58:19

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Kluzáková registrovaný uživatel

    Skvělá kniha od české kapacity z oboru psychologie. Velmi pěkně napsané. Přístupné široké veřejnosti. Tuto knihu by si měla přečíst každá maminka.

    Kniha, PORTÁL, 2015, 9788026208525

  • 3 z 5 hvězdiček Jana H. registrovaný uživatel

    Hezká kniha od uznávaného psychologa, ale obhajuje metody, o kterých již moderní výzkumy tvrdí, že jsou neúčinné.

    Kniha, PORTÁL, 2015, 9788026208525

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie Skalická registrovaný uživatel

    Stále aktuální téma, zpracované velice citlivě panem Matějčkem. Pro studenty pedagogiky navíc možnost knížku ocitovat ve vlastní semestrální nebo diplomové práci... doporučuji.

    Kniha, PORTÁL, 2015, 9788026208525

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 195 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora