Nový tajný deník Hendrika Groena, 85 let

Autor Hendrik Groen Interpret Jaromír Meduna

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Nový tajný deník Hendrika Groena, 85 let Audiokniha (mp3)

Autor Hendrik Groen Interpret Jaromír Meduna

Součástí série: Hendrik Groen 2. díl z 4

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Členové klubu Staří-ale-ne-mrtví přivítali dva nováčky, aby zaplnili mezery, které zůstaly po Grietje a Eefje, a Hendrik stále častěji přemítá o životě i smrti. Chybí mu milovaná Eefje a uvědomuje si, jak je čas nemilosrdný. Hendrik se ale nevzdává! Se svými akčními přáteli obnoví po několikaměsíční pauze svůj anarchistický klub a podniknou řadu… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Členové klubu Staří-ale-ne-mrtví přivítali dva nováčky, aby zaplnili mezery, které zůstaly po Grietje a Eefje, a Hendrik stále častěji přemítá o životě i smrti. Chybí mu milovaná Eefje a uvědomuje si, jak je čas nemilosrdný. Hendrik se ale nevzdává! Se svými akčními přáteli obnoví po několikaměsíční pauze svůj anarchistický klub a podniknou řadu bláznivých výletů. Ve svém deníku Hendrik dojemně a s laskavým humorem líčí další rok v domově důchodců. Hendrik Groen je pseudonym nizozemského autora, jehož pravá identita je pouze předmětem spekulací v médiích. Je to skutečný osmdesátník? Je to nějaký známý nizozemský spisovatel? Nebo snad stand-up komik? Jisté je jen to, že jeho humoristický román zachycující s ostrou, a přesto laskavou a úsměvnou ironií každodenní život jednoho amsterodamského domova důchodců si získal srdce čtenářů po celém světě. Deník začal autor publikovat na literárních webových stránkách Torpedo Magazine, kde byl objeven nakladatelstvím Meulenhoff. O svém románu Hendrik Groen říká: „Ne každá věta je lež, ale ne každé slovo je pravda.“ Jaromír Meduna (1953) je český filmový, divadelní a dabingový herec. Strávil tři sezony v ostravském Divadle Petra Bezruče a po dvouleté zastávce v Příbrami následovalo období v Divadle F. X. Šaldy v Liberci: Od roku 1986 působil v Městských divadlech pražských. Od roku 2008 je členem hereckého souboru Divadle na Vinohradech. Ve filmu se objevil ve filmu Den pro mou lásku a ve snímku Člověk proti zkáze. Dosavadní největší příležitost na plátně dostal ve filmu Bizon z roku 1989. V televizi se objevil ve filmech Posel dobrých zpráv nebo Proč pláčeš břízo bílá.

Sdílet 0

série
Hendrik Groen 2. díl z 4
Další ze série
1. Tajný deník Hendrika Groena 83 1/4 roku
2. Nový tajný deník Hendrika Groena, 85 let
3. Tajný deník Hendrika Groena Malé překvapení
4. Poslední deník Hendrika Groena 90 let
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Světová beletrie
Témata
Příbram
Nakladatel
XYZ
datum vydání
25.06.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
14:25:11

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kamča registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět jsem neodolala a začetla se ihned po Vánovích do stránek tohoto deníku. Klub Staří-ale-ne-mrtví... to člověka neomrzí. Člověk by se rád dožil podobného věku, aby zažil to, co hlavní hrdina a pisatel deníku Hendrik a jeho spolubydlící.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075970770

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora