Ledová obluda

Autor David Walliams Interpret Jiří Lábus

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Další soubor deseti strašliváckých historek o dětech jako Hladový Hubert, Krutá Klotylda, Hnusná Háta, Mlsný Marcel, Superhvězda Stáza a dalších. Malá Elsie žije v Londýně roku 1899, kde to sirotci jako ona rozhodně nemají jednoduché. Během protloukání se v šedivých ulicích viktoriánské metropole však její život projasní novinka, že do místního… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Další soubor deseti strašliváckých historek o dětech jako Hladový Hubert, Krutá Klotylda, Hnusná Háta, Mlsný Marcel, Superhvězda Stáza a dalších. Malá Elsie žije v Londýně roku 1899, kde to sirotci jako ona rozhodně nemají jednoduché. Během protloukání se v šedivých ulicích viktoriánské metropole však její život projasní novinka, že do místního Přírodovědného muzea přivezou dokonale zachovaného mamuta zamrzlého v ledu. Děvčátko je navzdory všem překážkám rozhodnuté poznat „ledovou obludu“ blíž. Co kdyby šlo obrovské zvíře ještě oživit? Když si Elsie s obludou poprvé pohlédnou z očka do oka, začne největší a nejzábavnější dobrodružství jejich života.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
3.09.2020
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
05:23:57

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Pavel Jura registrovaný uživatel

    Vtipná, poutavá s opravdu mnoha krásnými obrázky. Z pozice rodiče/čtenáře se skvěle četla různá zvýraznění textů (velké, malé, tučné). Velmi oceňuji skvělou sazečskou práci. Od autora máme přečteného Malého miliardáře, Ledová obluda mi přišla o dost lepší příběhem. Četli jsme jako knihu večer před spaním, a nevzpomínám si na jediný večer, kdy by se neozvalo "Tatí, ještě další". Takže i podle tohoto ukazatele nelze, než hodnotit pěti hvězdami!

    Kniha, Argo, 2020, 9788025730836

  • 4 z 5 hvězdiček Nicole N. registrovaný uživatel

    Tato kniha bylo dobrá. Na můj vkus dost smutná ale knihy od Davida Walliamse končí vždy dobře. Z pozice dívky ta kniha byla velmi dobrá pro menší děti asi moc ne ale pro lehce starší ano. V knize bylo také hodně obrázků a dobře se četla. to že byla tlustá mi vůbec nevadilo protože se skvěle četla. Taky ilustrace byli hezké takže za mě hezká kniha.

    Kniha, Argo, 2020, 9788025730836

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Byla hezká a poutavá od začátku až do konce.

    Kniha, Argo, 2020, 9788025730836

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora