Dobrodružství veverky Zrzečky Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Dobrodružství veverky Zrzečky Audiokniha (mp3)

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Obyvatelka Starého dubu vyráží na záchrannou misi. Příběhy veverky Zrzečky, která spolu se svými kamarády zažívá dobrodružství v křivoklátském lese, čtou s nadšením nové a nové generace čtenářů. Zvědavost se nevyplácí! Past, nastražená hajným na kunu, sevřela nesprávnou nožku jiného zvířátka. Lesník veverku vysvobodil a v hájence se o ni postaral… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Obyvatelka Starého dubu vyráží na záchrannou misi. Příběhy veverky Zrzečky, která spolu se svými kamarády zažívá dobrodružství v křivoklátském lese, čtou s nadšením nové a nové generace čtenářů. Zvědavost se nevyplácí! Past, nastražená hajným na kunu, sevřela nesprávnou nožku jiného zvířátka. Lesník veverku vysvobodil a v hájence se o ni postaral. Tak dobře, že se Zrzečka často vracela do pelíšku plného oříšků. V lese však měla také své úkoly. Třeba zachránit svá mláďata spící v bezpečí Starého dubu před dobyvačnými vránami, které si dělaly na její miminka zálusk. Sama by to nezvládla, proto pomohla lesní zvířátka v čele s neohroženým ostřížem. Jednoho dne Starému dubu, jejímu domovu, začnou opadávat listy. Strom je nemocný! Strakapoud umí nemocné větve prohlédnout, ale s rozumem je v koncích. Pomoci může jen profesor Datel. Bude Zrzeččina dlouhá cesta za doktorem lesa úspěšná a uzdraví Datel Starý dub?

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
18.04.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
00:52:01

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Tuto knížku moje děti milují , dalo sice práci ji sehnat ( sehnala jsem ji v antikvariátě ) a je opravdu škoda že v knihkupectví není k sehnání ale jako knížka pro menší děti je úžasná .

    Kniha, Erika, , 9788071906483

  • 5 z 5 hvězdiček Linda H. registrovaný uživatel

    Krásné, milé vyprávění o zrzavé veverce a jejích kamarádech z křivoklátského lesa. Četla jsem i pokračování Obětavá Zrzečka a to se mi taky líbilo - i když tento díl jsem četla až v dospělosti svému dítěti. Jen škoda, že tyto knížky o Zrzečce jsou aktuálně k dostání jen v antikvariátech, v knihkupectvích (mi) chybí.

    Kniha, Erika, , 9788071906483

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda