Cena krve

Autor Dick Francis Interpret Marek Holý

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Gene Hawkins přichází do kontaktu se zločinem dnes a denně, strach ovšem nemá. Od chvíle, kdy ztratil milovanou ženu, pro něj život pozbyl smyslu a smrti se vyhýbá vlastně jen proto, aby dostál profesním povinnostem. Zčásti i proto, aby ho odvedl od sebedestruktivních myšlenek a depresí, Gena jeho nadřízený poprosí o pomoc v soukromé záležitosti –… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Gene Hawkins přichází do kontaktu se zločinem dnes a denně, strach ovšem nemá. Od chvíle, kdy ztratil milovanou ženu, pro něj život pozbyl smyslu a smrti se vyhýbá vlastně jen proto, aby dostál profesním povinnostem. Zčásti i proto, aby ho odvedl od sebedestruktivních myšlenek a depresí, Gena jeho nadřízený poprosí o pomoc v soukromé záležitosti – jeho americkému příteli beze stopy zmizel už druhý vzácný plemeník. Z hledání koně, jež zpočátku vypadalo spíše jako mimořádná dovolená v USA, se velmi rychle stane případ, který vyžaduje Genovo plné nasazení a při němž dotyčný až příliš bolestně poznává cenu života.

Sdílet 0

Nakladatel
Témbr
datum vydání
11.10.2022
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
09:16:25

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Linda registrovaný uživatel

    Napinava francisovka, v tomto pripade navic soplnena o uvahy nad smyslem a cenou zivota. Hlavni hrdina jeho hodnotu docenuje pote, co nekdo jiny obetoval svuj zivot, aby on mohl zit.

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024259208

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Počet hvězdiček mi nabízí hodnocení "Přečteno jedním dechem" a k této knize to sedí naprosto. Detektivka z dostihového prostředí, napínavá, svěží, prostě moc pěkná!

    Kniha, Knižní klub, 2017, 9788024259208

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 265 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora