Zmije

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Sedmnáctiletá Marianne se jednoho dne má stát Zmijí, ochránkyní Dvanácti ostrovů. Ale úřadující Zmije jí stojí v cestě. Zkažený muž bez špetky slitování se plaví po mořích na své válečné lodi, beztrestně zabíjí a za sebou nechává jen bolest a utrpení. Je jedním z nejnebezpečnějších lidí v celém oceánu… a je také Mariannin otec. Narodila se, aby… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sedmnáctiletá Marianne se jednoho dne má stát Zmijí, ochránkyní Dvanácti ostrovů. Ale úřadující Zmije jí stojí v cestě. Zkažený muž bez špetky slitování se plaví po mořích na své válečné lodi, beztrestně zabíjí a za sebou nechává jen bolest a utrpení. Je jedním z nejnebezpečnějších lidí v celém oceánu… a je také Mariannin otec. Narodila se, aby chránila ostrovy. Může za ně ale bojovat, když by to znamenalo, že ztratí svou rodinu, domov, chlapce, kterého miluje – a možná i vlastní život? Statečná hrdinka. Nemožné rozhodnutí. Epická fantasy trilogie na divokých vlnách.

Sdílet 0

série
Ostrovy bouře a utrpení 1. díl z 2
Další ze série
1. Zmije
2. Jed
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Nakladatel
CooBoo
Rozměr
130 x 200 mm
Vydání
1
isbn
978-80-7544-844-6
Počet stran
328
Původní název
Isles of Storm and Sorrow - Viper
datum vydání
29.08.2019
ean
9788075448446
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
datum dotisku
2.09.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 1 z 5 hvězdiček Nicol Černá registrovaný uživatel

    Podle mě byl příběh blbě zpracovaný, nedodali tomu ani chyby v českém překladu. +zbytečné umírání postav. Nechala tam hezký skoro neuzavřený konec do dalšího dílu, ale mně úplně stačil první díl. Tento konec mi vyhovuje a druhý díl už vyhledávat nebudu.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075448446

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Sedmnáctiletá Marianne se má jednoho dne stát Zmijí, ochránkyní dvanácti ostrovů, ale úřadující Zmije ji stojí v cestě. Je to zlý muž bez slitování, který zabíjí a nechává za sebou bolest a utrpení. Bohužel, je to právě Mariannin otec. jak si s tím poradí? Dokáže ho poradit? Fantasy příběh plný akce, pirátů, bojů, putování, ale i třeba magie a lásky. Nečekejte žádný složitý příběh. Je to určeno pro mladé čtenáře a myslím, že jim se to bude líbit. Velice čtivě napsáno, bavilo mě to. Co musím vytknout, tak použití slova "ale", které je úplně zbytečně použité téměř v každé druhé větě a v knize je také dost překlepů.

    Kniha, CooBoo, 2019, 9788075448446

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda