Zachraňte si život s Hankou Kynychovou!
Zachraňte si život s Hankou Kynychovou! - Jakub Hladký,Hanka Kynychová Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

„Kniha ´Zachraňte si život´ o zdravém životním stylu je skutečnou revolucí v oblasti zdravého životního stylu. Chtěla jsem touto publikací docílit, aby se lidé zamysleli nad tím, jak se starat o své zdraví a postavu jednoduše a efektivně. Vždyť cítit se a vypadat dobře, být zdravý a šťastný, by mělo být pro každého z nás prioritou,“ prozradila… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Kniha ´Zachraňte si život´ o zdravém životním stylu je skutečnou revolucí v oblasti zdravého životního stylu. Chtěla jsem touto publikací docílit, aby se lidé zamysleli nad tím, jak se starat o své zdraví a postavu jednoduše a efektivně. Vždyť cítit se a vypadat dobře, být zdravý a šťastný, by mělo být pro každého z nás prioritou,“ prozradila Hanka Kynychová ještě před slavnostním uvedením knihy na trh. Bohužel, často to tak není, lidé stále podceňují nutnost pohybu a doslova se přecpávají vším možným. Proč?
Na tuto, na první pohled složitou otázku vám odpoví Hanka Kynychová a její kolegové, nutriční specialistka Monika Divišová, poradce pro zdravý životní styl a moderní výživu Ludmila Oliveriusová či trenér kulturistiky, odborník na výživu Ludvík Pokorný. Jejich mnohaleté a cenné zkušenosti vám pomůžou se s přehledem orientovat v oblasti zdravého životního stylu – stravy a pohybu.
Tato publikace je unikátní také v tom, že obsahuje životní příběhy lidí, kteří nevěděli co se sebou a právě rady odborníků z této knihy a vlastní rozhodnutí ke změně života jim ukázaly správnou cestu k zdravějšímu a šťastnějšímu životu.
„Tématem, kterému se v knize také velmi podrobně věnuji, je česká kuchyně a její ´očista´ od škodlivin a jedů, které ´ničí´ naše těla. Dočtete se také o zásadách zdravého a jednoduchého vaření, dozvíte se o největších omylech stravování a pohybu, i o tom, proč není pro naše tělo zdravá konzumace bílé mouky a bílého cukru, a naopak proč bychom měli jíst hodně vlákniny a cereálií,“ prozrazuje Hanka Kynychová.
Přečtěte si tuto knihu a za/chraňte si život!

Sdílet 0

jazyk
čeština
isbn
8594060061290
ean
8594060061290

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora