0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Pascal Baudar is a culinary visionary...I am in awe of this book. Get ready to be inspired. Sandor Ellix Katz, author of the New York Times bestselling book, The Art of FermentationThe perfect DIY guide to make your own fermented hot sauce, wild green pesto, plant-based cheese and so much more!Professional forager Pascal Baudar expanded the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sabzi
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Sobremesa
-
Padella
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Italian American Forever
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Vegetables: The Indian Way
-
At My Italian Table
-
Dinner
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Café Cecilia Cookbook
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Adriatico
-
The Glucose Goddess Method
-
World Atlas of Coffee
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
Pascal Baudar is a culinary visionary...I am in awe of this book. Get ready to be inspired. Sandor Ellix Katz, author of the New York Times bestselling book, The Art of Fermentation
The perfect DIY guide to make your own fermented hot sauce, wild green pesto, plant-based cheese and so much more!
Professional forager Pascal Baudar expanded the wild food frontier with his path breaking works, The New Wildcrafted Cuisine and The Wildcrafting Brewer. Now the acclaimed “culinary alchemist†combines his curiosity, research and in-depth understanding of terroir to put forth recipes that explore root-to-stem fermentation of wild ingredients in his latest book on foraging.
In Wildcrafted Fermentation, Pascal Baudar describes in detail how to create rich, flavourful foods at home from the wild and cultivated plants in your local area or garden. Baudar includes more than 100 easy-to-follow, plant-based, vegan-friendly recipes:
Fennel sauerkrautWild food kimchiA section on fermenting mushroomsFermented leaf chipsFermented wild greens pestoFermented hot sauceDehydrated spice blendsPlant-based cheeses and so much more!The recipes are accompanied by step-by-step photos illustrating foraging, preparation and fermentation techniques for both wild and cultivated plants.Â
For foodies, foragers, fermentation enthusiasts and adventurous home cooks alike, Wildcrafted Fermentation is an indispensable field-to-kitchen guide to crafting cuisine unique to you and your environment.Â
- Nakladatel
- Chelsea Green Publishing Co
- Rozměr
- 254 x 178 x 13
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 304
- Hmotnost
- 734 g
- isbn
- 978-1-60358-851-5
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 19.02.2020
- ean
- 9781603588515
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE