Vražedné úmysly

Autor Marc Cameron

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Arliss Cutter je drsný, ale nesmírně charismatický policista s doko­nalým pozorovacím talentem.Studená, temná, téměř neobydlená jihovýchodní Aljaška, často po­nořená do deště a mlhy, není však i přes veškeré jeho zkušenosti zrovna Cutterovým šálkem kávy. Temná však není jen Aljaška. Ze šokující vraždy domorodé dívky tuhne krev v žilách, a to i tak… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Arliss Cutter je drsný, ale nesmírně charismatický policista s doko­nalým pozorovacím talentem.Studená, temná, téměř neobydlená jihovýchodní Aljaška, často po­nořená do deště a mlhy, není však i přes veškeré jeho zkušenosti zrovna Cutterovým šálkem kávy. Temná však není jen Aljaška. Ze šokující vraždy domorodé dívky tuhne krev v žilách, a to i tak ostří­lenému strážci zákona.Natáčení reality show Ženy rybářů převrátí život v dosud poklidném místě vzhůru nohama, a to zvláště poté, co se ztratí dva členové štábu. Snad každý tu má nějaké tajemství, pověstného kostlivce ve skříni.Dokáže Cutter odhalit, kdo všechno je do zločinů zapojen?

Sdílet 0

série
Arliss Cutter 1. díl z 1
Další ze série
1. Vražedné úmysly
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Cosmopolis
Rozměr
154 x 217 x 32
datum dotisku
21.05.2020
ean
9788027125050
Počet stran
328
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
22.04.2020
isbn
978-80-271-2505-0
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Kniha se dobře čte, nedá se jí nic vytknout, žádné trapnosti v ní nenajdete, hlavního hrdinu si oblíbíte a budete mu fandit, avšak zároveň se tu nedá nic moc extra vychválit. Jde o normální detektivku, jakých je spousta - ale spíše ve filmu. Jako knih jich zas tolik není. Poslední dobou je u autorů tohoto žánru vidět (někdy až moc) snaha o atypičnost příběhu, a to bývá často na škodu. Kdo má tedy tak, jako já rád vyloženě typickou detektivku se slibným úvodem, napínavou zápletkou a překvapivým rozuzlením, zvolil si Vražedné úmysly správně. A i když vrahem tentokrát není zahradník, budete se na závěr divit stejně, jako kdyby byl.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

1.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Anna Dzurková registrovaný uživatel

    Hodně zbytečné akce a málo vyšetřování. Hlavní postava je až moc dokonalý, drsný atd. Tato kniha by se měla jmenovat urcitě jinak třeba "Vražda na Aljašce"

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027125050

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda