Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - Daniela Mrzenová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

210 vybraných receptů od 70 nejlepších šéfkuchařů z Česka na 608 stranách s velkoformátovými fotografiemi hotových pokrmů a medailonky všech kuchařských hvězd. Recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů národního týmu kuchařů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací. Chybět nesmějí ani… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

210 vybraných receptů od 70 nejlepších šéfkuchařů z Česka na 608 stranách s velkoformátovými fotografiemi hotových pokrmů a medailonky všech kuchařských hvězd. Recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů národního týmu kuchařů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací. Chybět nesmějí ani recepty od zahraničních šéfkuchařů, kteří vaří ve vyhlášených restauracích a hotelech u nás.
Příznivci té nejkvalitnější gastronomie najdou v knize recepty od prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Miroslava Kubce; od arbitrů kuchařské show TV Nova MasterChef Česko Marka Raditsche, Marka Fichtnera a Mirka Kaliny; od matadora české kuchyně Jaroslava Sapíka; od televizních hvězd Emanuela Ridiho a Jakuba Sailera; od členů vítězného národního týmu kuchařů a cukrářů Patrika Bečváře, Pavla Horkého, Martina Svatka a Petra Vláska; od držitele šesti po sobě jdoucích ocenění Michelin Romana Pauluse a desítek dalších mistrů.
Recepty v kuchařce lze vyhledávat podle přehledných rejstříků. Podle šéfkuchařů, kteří své nejlepší recepty připravili a také podle kategorií: bezmasé pokrmy, tataráčky, mořské plody a raci, drůbež a holubi, bílá masa, červená masa a zvěřina, dezerty... Pro každý recept je zpracovaný přehled použitých surovin a postup, podle kterého lze daný recept připravit. Uvedeny jsou jak recepty na českou klasiku, tak na jídla exotická. Evergreeny i kuchařské speciality hodné michelinských šéfkuchařů.
Každý šéfkuchař je v knize představen úvodním medailonkem se stručným životopisem a vlastní velkoformátovou fotografií. Čtenář se dozví, co kuchařské hvězdy k jejich povolání přivedlo, jak se na svoji profesionální dráhu připravovali a jaký je jejich profesní vzor. Prozradí, kde nacházejí inspiraci pro nové pokrmy, a co si myslí o současném stavu gastronomie u nás. Životopis je pak dokreslen třemi recepty, které zvolili samotní šéfkuchaři a o jejichž přípravu se se čtenáři v knize podělí.
Kniha je polygraficky kvalitně zpracovaná v pevné vazbě a tvrdých deskách na kvalitním, pro oči příjemném papíru, který usnadňuje čtení a s praktickou záložkou na stužce.

Sdílet 0

Nakladatel
Ústav pro gastronomii a regionální produkty
Hmotnost
2000 g
jazyk
čeština
Počet stran
608
Vydání
1
isbn
978-80-907210-0-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.06.2018
ean
9788090721005

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel

    Hodně zajímavých receptů a inspirace.

    Kniha, Ústav pro gastronomii a regionální produkty, 2018, 9788090721012

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda