0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
This entertaining introduction to Scandinavian food contains over 80 recipes to try at home, developed by Bronte Aurell, owner of the popular ScandiKitchen Cafe in London’s West End.There’s so much more to Nordic food than pickled herring and meatballs. Stretching from the midnight sun of northern Norway to the flat, fertile fields of Denmark,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Epic Salads
-
Sobremesa
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Dinner
-
JoyFull
-
Crarter's Kitchen
-
Sabzi
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Italy by Ingredient
-
Italian American Forever
-
Vegetables: The Indian Way
-
At My Italian Table
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Let's Eat France!
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Sweet
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
This entertaining introduction to Scandinavian food contains over 80 recipes to try at home, developed by Bronte Aurell, owner of the popular ScandiKitchen Cafe in London’s West End.There’s so much more to Nordic food than pickled herring and meatballs. Stretching from the midnight sun of northern Norway to the flat, fertile fields of Denmark, Scandinavian food culture is a lot more varied than you might think. Dishes and ingredients link all the regions together, bringing a uniquely Nordic food experience to life that was created by thousands of years of heritage and shared culture. Scandinavian food is simple. Natives call it ‘husmanskost’ (farmer’s fare). It’s natural and honest. When you work with the very best produce, there’s no need to overcomplicate it. Its appeal lies in the fact that it is healthy, wholesome, flavorsome, simple to make and beautiful to look at. This book features recipes for all occasions and times of the day, ranging from morning buns, lunchtime savories, hearty dinners and indulgent desserts, to bakes and other foods for special celebrations. Enjoy fresh and simple open sandwiches, healthy Nordic salads, delicious traditional hot dishes and indulgent cakes. Discover new flavors and textures from mustard pickled herring and gravlax to sticky Kladdkaka cake.
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- Rozměr
- 198 x 242 x 22
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 176
- Hmotnost
- 770 g
- isbn
- 978-1-78879-599-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.05.2024
- ean
- 9781788795999
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE