0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
These hearty one-pot meals, flavored with fragrant spices, are cooked and served from an elegant, specially designed cooking vessel, also called a tagine. In Ghillie Basan’s collection of deliciously authentic recipes you will find some of the best-loved classics of the Moroccan kitchen.These hearty one-pot meals, flavored with fragrant spices… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Sabzi
-
Vegetables: The Indian Way
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
At My Italian Table
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Meat, Poultry & Game
-
The Asian Pantry
-
French Classics
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
JoyFull
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Sobremesa
-
Good Things
-
Ottolenghi COMFORT
-
Padella
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Crumbs
-
Italy by Ingredient
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
These hearty one-pot meals, flavored with fragrant spices, are cooked and served from an elegant, specially designed cooking vessel, also called a tagine. In Ghillie Basan’s collection of deliciously authentic recipes you will find some of the best-loved classics of the Moroccan kitchen.These hearty one-pot meals, flavored with fragrant spices, are cooked and served from an elegant, specially designed cooking vessel, also called a tagine. In Ghillie Basan’s collection of deliciously authentic recipes you will find some of the best-loved classics of the Moroccan kitchen, such as the sumptuous Lamb Tagine with Dates, Almonds, and Pistachios, and the tangy Chicken Tagine with Preserved Lemon, Green Olives, and Thyme. Also included are less traditional but equally delicious recipes for beef and fish—try Beef Tagine with Sweet Potatoes, Peas and Ginger or a tagine of Monkfish, Potatoes, Tomatoes, and Black Olives. Hearty vegetable tagines include Baby Eggplant with Cilantro and Mint, and Butternut Squash, Shallots, Sultanas, and Almonds. Recipes for variations on couscous, the classic accompaniment to tagines, are also given plus plenty of ideas for fresh-tasting salads and vegetable sides to serve as part of your Moroccan feast.
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- Rozměr
- 178 x 217 x 19
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Hmotnost
- 540 g
- isbn
- 978-1-78879-143-4
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 13.08.2019
- ean
- 9781788791434
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE