0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 19. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
660 Kč s DPH
Jsme transparentní
Longlisted for the André Simon Award for Food Books for 2024"A beautifully written book by a true artisan. . . . Easy to read and likely to inspire, this book will take your bread-making to the next level.”—Sandor Ellix Katz, fermentation revivalist; author of The Art of Fermentation and other fermentation bestsellers“ItÂ’s impossible to… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ottolenghi COMFORT
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Glucose Goddess Method
-
Sweet
-
Crumbs
-
The Asian Pantry
-
Glucose Revolution
-
Novinka Spirit of Place
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 500 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Manželství
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 200 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 2000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 3000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 100 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Tajemství všech tajemství
-
Bestseller Připravujeme Atomové šelmy: Aréna
-
Bestseller Jaromír Jágr JÁ68 - Zpověď největší české sportovní legendy
-
Bestseller Elektronická dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Elektronická dárková poukázka 500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Kluster
-
Bestseller Elektronická dárková poukázka 300 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher
Longlisted for the André Simon Award for Food Books for 2024
"A beautifully written book by a true artisan. . . . Easy to read and likely to inspire, this book will take your bread-making to the next level.”—Sandor Ellix Katz, fermentation revivalist; author of The Art of Fermentation and other fermentation bestsellers
“It’s impossible to read through the recipes in The Hungry Ghost Bread Book without being inspired to scoop out some sourdough starter and get mixing.”—Maurizio Leo, author of James Beard Award–winning The Perfect Loaf
For the adventurous home baker and small-scale commercial baker alike, The Hungry Ghost Bread Book is a delicious guide and a pious devotional to the wonderful, awe-inspiring world of sourdough.
What does it mean to take on the practice of bread? Jonathan Stevens, co-owner of Hungry Ghost Bread in Northampton, Massachusetts, has pondered this question over thirty years of baking sourdough bread. Baking is a ritual that demands attention, physical proximity, close observation, and continual adjustment. It begets sustenance, fosters community, and connects us with a 10,000-year-old craft.
The Hungry Ghost Bread Book is a window onto one baker’s artisan approach to sourdough bread—the culmination of his time in the tide of dough.
Sourdough, declares Stevens, is not a style of bread. It is bread. The sourdough starter—the microbial community used to inoculate bread dough—transforms flour into something truly digestible by humans, unlocking the nutrients that are otherwise inaccessible. Stevens’s unique approach to working with sourdough can be summed up by three tenets, each of which begins with “more.” More hydration, more fermentation, and more heat in the oven.
Inside these pages, youÂ’ll find tools, techniques, insights, short-cuts, ingredients, warnings, and a handful of haikus. YouÂ’ll find instructions for creating and nurturing your own sourdough starter, as well as formulas for a variety of loaves, flatbreads, crackers, folds, scones, bagels, and more, including:
Eight-Grain BreadFig & Sage BreadPotato-Thyme FougasseSesame-Spelt CrackersRosemary Walnut Scones
The results are quite fantastic: bread that bites back, heels worth chewing on, and scraps worth toasting. A return to real Wonder.
"The Hungry Ghost feeds more than spirits with its spectacular breads."—Saveur (naming Hungry Ghost Bread a "Great American Bread Bakery")
- Nakladatel
- Chelsea Green Publishing Co
- Rozměr
- 203 x 152 x 25
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 208
- Hmotnost
- 212 g
- isbn
- 978-1-64502-260-2
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 5.09.2024
- ean
- 9781645022602
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE