Food and Cooking of Tuscany
Food and Cooking of Tuscany - Valentina Harris Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Experiment s láskou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1299 Kč dárek zdarma v hodnotě 398 Kč

Experiment s láskou

Explore the delights of the cooking of Tuscany, Umbria and the Marche in 60 classic recipes. Provides a guide to the key ingredients of the region, as well as insightful information on the geography, history, festivals and culinary traditions.

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Explore the delights of the cooking of Tuscany, Umbria and the Marche in 60 classic recipes. Provides a guide to the key ingredients of the region, as well as insightful information on the geography, history, festivals and culinary traditions.

Sdílet

Nakladatel
Anness Publishing
Rozměr
240 x 285 x 17
jazyk
angličtina
Počet stran
128
Hmotnost
926 g
isbn
978-1-903141-74-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
30.11.2009
ean
9781903141748

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 569 Kč Nápověda