0.0 z 5 hvězdiček
VoucherKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks. Traditional French cuisine can seem daunting, but it’s one of life’s great pleasures. This comprehensive, illustrated guide to classic French cooking techniques and recipes, with detailed explanations from culinary… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Bestseller Vánoční e-shopová dárková poukázka 500 Kč
-
Bestseller Vánoční e-shopová dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
French Classics
-
Bestseller E-shopová dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller E-shopová dárková poukázka 500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Gazely
-
Meat, Poultry & Game
-
Bestseller Letnice
-
The Silver Spoon Pasta
-
Vegetables: The Indian Way
-
Bestseller Vánoční e-shopová dárková poukázka 200 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
The Silver Spoon
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Italy by Ingredient
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Tohle je háčkování
-
Crarter's Kitchen
-
Ottolenghi COMFORT
-
30 minut – Skvělá jídla za minimum času
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Novinka Vietnam
-
Sobremesa
Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks.
Traditional French cuisine can seem daunting, but it’s one of life’s great pleasures. This comprehensive, illustrated guide to classic French cooking techniques and recipes, with detailed explanations from culinary school instructors, is an essential reference for the home cook. The secret to success is demonstrated in two hundred step-by-step kitchen fundamentals: knife techniques (chopping, slicing, paring), cooking methods (braising, grilling, frying, steaming, poaching, roasting), sauces and stuffings, eggs, and dough.
One hundred sixty-five classic recipes―onion soup, quiche Lorraine, boeuf bourguignon, tarte Tatin―are graded with a three-star rating so the home chef can gauge its complexity and gradually expand their cooking ability. Nine recipes from Michelin three-star chefs and culinary artisans offer the ultimate challenge.
Cross references to techniques, culinary terms, and complementary recipes facilitate navigation and the volume is completed with practical resources: visual dictionaries of basic kitchen equipment; cuts of meat; types of herbs, grains, spices, pasta, dried beans; a glossary; conversion tables; and an index of recipes, main ingredients, and techniques.
- Nakladatel
- Editions Flammarion
- Rozměr
- 288 x 217 x 38
- isbn
- 978-2-08-042193-7
- Počet stran
- 544
- Hmotnost
- 2348 g
- ean
- 9782080421937
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE